ואסקו דה גאמה
והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 1112 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זרעי כמון, תרמילי הל, עלי דפנה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב) (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סירופ תפוחים garam masala מתובל, טוסט כל התבלינים בסיר בינוני על אש נמוכה עד ריחני, על 1 דקה.
מוסיפים סיידר תפוחים, ומביאים לרתיחה, מערבבים מדי פעם. להפחית את החום לרתיחה ולהוסיף סוכר. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד סיידר ספג טעם מתבלינים, על 30 דקות.
הסר מהחום ולתת מגניב, ואז זן לתוך צנצנת להכניס למקרר. סיידר יכול להיות מאוחסן במקרר עד 1 שבוע.
כדי להכין את הקוקטיילים, מוסיפים בורבון, סירופ תפוחים מתובל של garam masala, וויסקי לתוך שייקר קוקטייל וממלאים בקרח. מערבבים עד מקורר היטב, לפחות 10 שניות.
הוסף קוביית קרח גדולה לשתי כוסות מיושנות. מסננים קוקטייל באופן שווה בין שתי כוסות מוכנות.
מקשטים כל כוס עם שבב תפוח מיובש ומגישים.