וודקה ארביאטה בניו יורק
Nyc Vodkan Arabbiatan הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 6 מנות. יש משקה זה 552 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שיני שום, פלפל, צ'ילי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פנה אלה וודקה (וודקה שמנת פסטה), Penne Arabbiata, ו רוטב ארביאטה (מתכונים דומים).
הוראות
זין צ ' יילס 6-8 פעמים עם סכין קטנה וחדה.
מחממים מחבת גדולה על אש בינונית; מוסיפים צ ' ילי ושמן זית. לבשל 5 דקות. הפעל חום עד מלא ואק; להוסיף שום, גבעולי פטרוזיליה, אנשובי, ערבוב כל הזמן. כאשר השום מתחיל להיות זהוב, מוסיפים עגבניות, ומתבלים במלח ופלפל; מביאים תערובת לרתיחה.
להוסיף וודקה, ולהפחית את החום לרתיחה. בעדינות לרסק את צ ' יילס עם כף עץ.
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה; לנקז. לזרוק מיד עם רוטב.
מחלקים פסטה באופן שווה בין קערות. קוצצים בערך עלי פטרוזיליה שמורים; מפזרים על פסטה.
מפזרים גרידת לימון על פסטה; לסחוט מיץ, לתפוס בורות בידיים שלך.
טפטוף עם שמן זית כתית, אם תרצה; לשרת מיד עם סלט.