מסדרים את עלי הטטסואי על צלחת הגשה חסינת חום 10 1/2 אינץ', יחד עם ג ' ינג 'ר פרוס חתיכות 1-אינץ' של בצל ירוק. למעלה, להוסיף פילה walleye. כפית כמה כפות של הרוטב על גבי הדג.
מרכיבים שתצטרך
כוס חזה הודו מבושל מגורר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
עצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריט
3
הוסף 1 אינץ 'של מים לתחתית של ווק שטוח 14 אינץ', להביא לרתיחה מעל חום גבוה, ולאחר מכן להפחית את החום כדי לשמור על רתיחה חזקה. בינתיים, לגלגל גיליון 1 על ידי 3 רגל של רדיד אלומיניום חובה כבד לתוך חתיכת חבל באורך 1 מטר, ולאחר מכן ליצור אותו לתוך טבעת, תוך שמירה על הצדדים על שני סנטימטרים.
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
4
מקום בווק, ואז בזהירות להוסיף את הצלחת על גבי. לא צריך להיות מקום סביב קצה הצלחת לאדים לעלות. (אם לא, בזהירות להסיר את הצלחת, להסיר לסכל עם מלקחיים, ולעצב מחדש עד שהוא תומך צלחת מעל הנוזל.
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
שרימפס מוקפץ
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
5
מכסים את הווק, ולתת קיטור הדגים עד שהוא מבושל לחלוטין פתיתים בקלות עם מזלג, 8 עד 10 דקות. המים לא אמורים להיגמר, אבל אם כן, תוסיף עוד. כאשר נעשה, בזהירות להסיר את הצלחת, לחלק את התוכן בין שתי צלחות.