קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות6
ציון בריאות23
מגזין

ווסאבי אפונה ירוקה

ווסאבי אפונה ירוקה
ווסאבי אפונה ירוקה היא איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל 180 קלוריות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם חומץ אורז, שמן זית, מירפואה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 24 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 6 שעות. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני אדיר של 81%. נסו אפונת שלג + שומשום ווסאבי, אפונת הצמד מאודה עם חמאת ווסאבי, ו ארוחת ערב הערב: אפונה ירוקה ואפונת סוכר ברוטב שומשום עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
משרים את האפונה המיובשת למשך הלילה, ואז שוטפים ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה מיובשתאפונה מיובשת
2
מניחים אפונה בסיר גדול עם מספיק מים לכיסוי בכמה סנטימטרים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיפים את המירפואה ומביאים לרתיחה. מבשלים עד שהם רכים, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
(בערך, כדי ליצור Roux)(בערך, כדי ליצור Roux)
4
מחממים את התנור ל 200 מעלות צלזיוס (95 מעלות צלזיוס). מצפים דף עוגיות גדול בשמן זית. זה עוזר להשתמש בגיליון עוגיות עם דפנות כדי למנוע מהם להתגלגל.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מסננים את האפונה ומעבירים לדף העוגיות.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
6
מגלגלים אותם בשמן על ידי הטיית התבנית, או מערבבים ביד.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים 4 עד 8 שעות בתנור שחומם מראש, תוך ערבוב כל 30 דקות בערך, עד שהאפונה יבשה.
מרכיבים שתצטרך
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מוציאים מהתנור ומתבלים במלח, מלח בצל ואבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
רוטב טאקו נוסף, לא חובהרוטב טאקו נוסף, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
בזמן שהאפונה צולה מערבבים יחד את אבקת הוואסאבי, הטחינה, חומץ האורז וחרדל דיז ' ון בקערה גדולה. כאשר אפונה מוכנים, לשפוך אותם לתוך הקערה, ומערבבים כדי מעיל עם תערובת וואסאבי.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלה, מעצםרגל טלה, מעצם
אבקת ווסאביאבקת ווסאבי
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
טחינהטחינה
ווסאביווסאבי
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים אותם בחזרה על דף העוגיות בשכבה אחת, ומחזירים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
אופים עוד 10 דקות בתנור שחומם מראש, או עד שהארומה מתחזקת מאוד, והציפוי יבש.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®