וופל שיבולת שועל בחמאה
לך לחנות ותביא אבקת אפייה, סוכר, מלח ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. . נסו וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, וופלים בחמאה, ו הוופלים הטובים ביותר בחמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת וופל על פי הוראות היצרן.
מערבבים קמח, שיבולת שועל, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה.
מקציפים חלמונים בקערה אחרת, שומרים חלבונים בקערה שלישית.
מוסיפים חלב חמאה, חלב וחמאה מומסת לחלמונים; מכים עד שמעורבים היטב.
יוצקים תערובת חלב חמאה לתוך תערובת קמח; לנצח עד הבלילה מעורבב.
מקציפים חלבוני ביצה ותמצית וניל בקערת זכוכית או מתכת עד פסגות רכות טופס. מקפלים חצי החלבונים ביצה לתוך הבלילה חלב עד חלבונים ביצה משולבים; לחזור עם החצי שנותר.
מצקת הבלילה לתוך מחומם מראש וופל ברזל. מבשלים עד הוופלים הם זהב פריך, על 5 דקות.
להעביר ופל לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי למנוע לחות ולחזור עם הבלילה שנותרה.