תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופלים מתובלים עם תפוחים מקורמלים. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, זנגביל טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחים מתובלים ומקורמלים, אפיפיות דלעת סיידר לילה W / חמאת פקאן קלויה, סירופ סיידר + תפוחים מתובלים, ו וופל קינמון עם תפוחים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
1
להקציף הראשון 12 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
תרסיס 8 עד 9 אינץ ' וופל מרובע עם ספריי nonstick ו preheat.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזל
5
יוצקים חצי הבלילה (כ 1 כוס) על ברזל חם. סגור למעלה ומבשלים עד חום ולהגדיר, על 3 דקות (הזמן ישתנה בהתאם המכונה).
6
להעביר ופל מתלה גדול ממוקם על תבנית אפייה rimmed. חזור עם הבלילה שנותרה. (ניתן לעשות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 3 שעות או להתקרר לחלוטין, לעטוף בנייר כסף, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 יום. לחמם מחדש על מדף על תבנית אפייה בתנור 177° עד פריך, על 5 דקות לכל צד.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
חותכים וופלים לריבועים. מחלקים ריבועים בין 4 צלחות. למעלה עם גלידה ותפוחים מקורמלים.