וופלים מתובלים עם תפוחים מקורמלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופלים מתובלים עם תפוחים מקורמלים. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, זנגביל טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחים מתובלים ומקורמלים, אפיפיות דלעת סיידר לילה W / חמאת פקאן קלויה, סירופ סיידר + תפוחים מתובלים, ו וופל קינמון עם תפוחים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף הראשון 12 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
להקציף חלב חמאה, דבש, חלמון ביצה, קליפת תפוז בקערה בינונית כדי להתמזג.
לטאטא תערובת חלב חמאה לתוך מרכיבים יבשים. מערבבים בחמאה מומסת. הכה ביצה לבן בקערה בינונית אחרת עד נוקשה אבל לא יבש; לקפל לתוך הבלילה.
תרסיס 8 עד 9 אינץ ' וופל מרובע עם ספריי nonstick ו preheat.
יוצקים חצי הבלילה (כ 1 כוס) על ברזל חם. סגור למעלה ומבשלים עד חום ולהגדיר, על 3 דקות (הזמן ישתנה בהתאם המכונה).
להעביר ופל מתלה גדול ממוקם על תבנית אפייה rimmed. חזור עם הבלילה שנותרה. (ניתן לעשות קדימה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 3 שעות או להתקרר לחלוטין, לעטוף בנייר כסף, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 יום. לחמם מחדש על מדף על תבנית אפייה בתנור 177° עד פריך, על 5 דקות לכל צד.)
חותכים וופלים לריבועים. מחלקים ריבועים בין 4 צלחות. למעלה עם גלידה ותפוחים מקורמלים.