קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

וופלים מתובלים עם תפוחים מקורמלים

וופלים מתובלים עם תפוחים מקורמלים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל וופלים מתובלים עם תפוחים מקורמלים. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קמח לכל מטרה, זנגביל טחון, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תפוחים מתובלים ומקורמלים, אפיפיות דלעת סיידר לילה W / חמאת פקאן קלויה, סירופ סיידר + תפוחים מתובלים, ו וופל קינמון עם תפוחים מטוגנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
להקציף הראשון 12 מרכיבים בקערה גדולה להתמזג.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
להקציף חלב חמאה, דבש, חלמון ביצה, קליפת תפוז בקערה בינונית כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
לטאטא תערובת חלב חמאה לתוך מרכיבים יבשים. מערבבים בחמאה מומסת. הכה ביצה לבן בקערה בינונית אחרת עד נוקשה אבל לא יבש; לקפל לתוך הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')2 קליפות מאפה לא אפויות (9 אינץ')
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
4
תרסיס 8 עד 9 אינץ ' וופל מרובע עם ספריי nonstick ו preheat.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
5
יוצקים חצי הבלילה (כ 1 כוס) על ברזל חם. סגור למעלה ומבשלים עד חום ולהגדיר, על 3 דקות (הזמן ישתנה בהתאם המכונה).
6
להעביר ופל מתלה גדול ממוקם על תבנית אפייה rimmed. חזור עם הבלילה שנותרה. (ניתן לעשות קדימה.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר עד 3 שעות או להתקרר לחלוטין, לעטוף בנייר כסף, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 1 יום. לחמם מחדש על מדף על תבנית אפייה בתנור 177° עד פריך, על 5 דקות לכל צד.)
מרכיבים שתצטרך
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
8
חותכים וופלים לריבועים. מחלקים ריבועים בין 4 צלחות. למעלה עם גלידה ותפוחים מקורמלים.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות