גלידת שוקולד ג'ינג'ר שוקולד לבן
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חמאה, חצי וחצי, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שוקולד לבן וג'ינג'ר גלידה מתכון עם נקטרינות, מוות על ידי גלידת שוקולד, ו אין גלידת שוקולד Churn Keto (מתכונים דומים).
הוראות
עבור גלידה: להביא חצי וחצי לרתיחה בסיר כבד.
הסר מהחום, מערבבים בג ' ינג ' ר, ולתת תלול מכוסה במשך 30 דקות. חצי וחצי עשויים להפריד מעט אבל זה לא ישפיע על הגלידה הסופית.
בקערה, מקציפים חלמונים וסוכר יחד עד שהם מתעבים ומבהירים בצבע. כאשר ג ' ינג ' ר נעשה סטיפינג, במהירות להקציף תערובת חלמון לתוך סיר. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב לעתים קרובות, עד רפרפת מעילים את החלק האחורי של כף אבל אצבע סחוב משאיר קו נקי.
מסננים רפרפת לתוך מיכל אטום.
מוסיפים נתחי שוקולד לבנים, וכאשר נמסים, מוסיפים מלח לפי הטעם. Chill custard לילה churn למחרת על פי הוראות היצרן.
עבור פירורי לחם קצר: מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע. להמס חמאה בסיר קטן, ולאחר מכן להוסיף סוכרים ומלח עד סוכר לבן בעיקר מתמוסס. מערבבים בקמח עד שהתערובת דומה למשחה עבה. אל תגזים.
ללטף בצק על sheetpan עד עובי 1/4 אינץ ואופים במשך 6 עד 8 דקות, עד עוגיית חמאה רק מוגדר.
בואו מגניב, ואז להתפורר לחתיכות בגודל מעורב. כאשר גלידה הוא חביצה, מערבבים בג ' ינג ' ר מסוכר ורוב הקרמבל, שומר כמה לציפוי.
בואו גלידה צינה במקפיא לפחות 2 עד 3 שעות לפני ההגשה.