ווק-ברווז מטוגן ורוטב צדפות
ווק מטוגן ברווז & רוטב צדפות יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר המנות העיקריות שלך. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון משרת 8 . מנה זו מכילה כ 29 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 232 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לך שמן צמחי, רוטב צדפות, בוק צ'וי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 11 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. עם כפית ציון של 99% המנה הזו מעולה. ווק צרוב סלט ברווז, בקר מוקפץ ברוטב צדפות, ו ביצה מטוגנת עם רוטב צדפות וצ'ילי דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
להבקיע את העור של הברווז, למקם אותם בצד העור למטה במחבת כבדה על בסיס קר. להפוך את החום גבוה ולתת הברווז לאט חם; זה יהיה לעבד את השומן מן העור, כך שאתה מקבל מרקם טוב יותר טעם, על 10 דקות.
בינתיים, להביא סיר מים לרתיחה ולהוסיף קורטוב של רוטב צדפות אליו. מרתיחים את בוק צ ' וי במשך 2 דקות עד נבול, לנקז ולהניח בצד. להפחית את החום מתחת לברווז, לבשל עוד כמה דקות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד לחתוך את הברווז דק.
יוצקים 1 כף של השומן מן הברווז לתוך ווק עם השמן ומניחים על חום גבוה. לזרוק את הברווז לשומן חם ולתת לו לבשל במשך 3 דקות עד צבעוני.
מוסיפים את הבוק צ ' וי ורוטב הצדפה, מערבבים היטב, מבשלים במשך 2 דקות ומגישים.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
צדפות עובדות ממש טוב עם שרדונה, מוסקדט וריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יקב פולי סטיישן. שרדונה ריטה הילס עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה]()
יקב פולי סטיישן. ריטה הילס שרדונה
כרמי ראנצ ' ו סנטה רוזה (Rancho Santa Rosa Vineyard) תוכננו במקור כמיקרו-יקבים בודדים המתוכננים ל-59 בלוקים ייחודיים המבוססים על אדמה, חשיפה, גובה, ציון, rootstock ושיבוט. רנצ ' ו סנטה רוזה מייצרת יינות עשירים ומשיי להפליא.