וושינגטון סטייט בורגר (Aka פטריות בר-צ'דר בורגר)
וושינגטון סטייט בורגר (Aka פטריות בר-צ'דר בורגר) עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה זו מכילה סביב 54 גרם חלבון 31 גרם של שומן, וסך הכל 597 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שאלוט, צ'דר חריף, מלח ופלפל כשרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: פטריות בר-צ'דר בורגר, המבורגר פטריות פורטבלו בייקון צ'דר, ו עוגת תפוחים מדינת וושינגטון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים את שמן הזית וממיסים את החמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה עד שכמעט מעשנים.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד רך, על 5 דקות.
מוסיפים את השאלוט, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים עד שהפטריות חומות זהובות, כ -5 דקות. מערבבים את הקורנית והפטרוזיליה ומעבירים לקערה.
מחלקים את הבשר ל 4 חלקים שווים (כ 6 אונקיות כל). צור כל חלק באופן רופף לתוך המבורגר 3/4 אינץ ' עבה ולעשות דיכאון עמוק במרכז עם האגודל. מתבלים את שני הצדדים של כל המבורגר עם מלח ופלפל.
מברשת את ההמבורגרים עם שמן קנולה וגריל עד doneness הרצוי הוא הגיע. למעלה כל אחד עם פרוסת גבינה לכסות במהלך הרגע האחרון של בישול.
מניחים את ההמבורגרים על תחתית הלחמנייה ומעל כל המבורגר עם כפית גדולה של הפטריות. מכסים עם צמרות לחמניה ומגישים מיד.