וינדלו חזיר
Vindaloo חזיר הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 47 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 529 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו קת חזיר, שמן בוטנים, זרעי כמון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב קשיו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תפוחים אפויים עם חמוציות וקשיו כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Vindaloo חזיר (נזיד חזיר Goanese חריף), וינדלו חזיר, ו וינדלו חזיר.
הוראות
לשפשף חזיר בכל רחבי עם 1 כפית. מלח. במטחנת תבלינים, לטחון פלפל, כמון, שיני, קינמון, חצי צ ' ילי אדום מיובש, ופפריקה. הופכים לקערה ומערבבים עם 2 כפות. חומץ, תמרינדי, ג ' ינג ' ר, שום, ו 1 כף. שמן. לשפשף על כל חזיר וצינה לילה, מכוסה.
חום 1 כף. שמן בתנור הולנדי גדול מעל חום בינוני. מטגנים בצלים עד להשחמה, 10 דקות. לגרוף החוצה ולהניח בצד.
מוסיפים את השמן שנותר ואת חזיר ומטגנים, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה קלה בכל רחבי, על 10 דקות.
להחזיר בצל לסיר יחד עם סוכר חום, עגבניות, תרמילי הל, הנותרים צ ' ילי שלם (לפצח אותם ראשון לפצל), 1/2 כפית. מלח, כף אחת. חומץ, ו-1 כוס מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים, מכוסה, 1 1/2 שעות, או עד הבשר הוא רך מאוד. (אם התבשיל נוזלי מאוד לאחר 1 שעה, להמשיך להתבשל עם המכסה.) העונה לפי הטעם עם מלח, חומץ, קאיין אם שימוש. למעלה עם קשיו וכוסברה.
* קנה תמרינדי פירות שלמים, דחוס לתוך בלוק, בחנויות מכולת מצוידות היטב ושווקים הודיים. כדי להשתמש, להשרות גוש במים חמים כפליים עד שהוא רך, ואז לדחוף דרך מסננת בסדר רשת.