ויניגרט שאלוט צלוי
ויניגרט שאלות קלוי דורש סביב 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 89 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם יש לך חומץ בלסמי, שמן זית, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך מרהיב spoonacular של 15%. נסו תירס צלוי עם בזיליקום-שאלוט ויניגרט, פלפל חאלב-חזיר צלוי עם שאלוט ויניגרט, ו אספרגוס קלוי וסלט ארוגולה עם רוטב שילו (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף שאלוט, ולזרוק עם 1 כף. שמן זית בקערה גדולה. מסדרים שאלוט על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד שאלוט הם מאוד רך, הופך פעם אחת אחרי 15 דקות.
הסר מהתנור, ולתת מגניב 10 דקות.
פולסים קלויים, חומץ יין לבן, הבא 4 מרכיבים במעבד מזון 3 עד 5 פעמים או עד מעורבב היטב. עם ריצת מעבד, לאט לשפוך 1/3 כוס שמן זית דרך מצנח מזון בזרם איטי, יציב, עיבוד 15 עד 20 שניות או עד התערובת מעורבב וחלק.
מגישים באופן מיידי. לאחסן ויניגרט במיכל אטום במקרר במשך עד 5 ימים.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 10 דקות, ולהקציף רק לפני ההגשה.