תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל וישיסואז איטלקי. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 506 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך ארוגולה, לחם רב תבואה, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו-17 דקות. נסו וישיסואז, וישיסואז, ו וישיסואז (מתכונים דומים).
הוראות
1
למרק: בסיר גדול או בתנור הולנדי, מחממים את השמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
מרק
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
מחבת רוטב
2
מוסיפים את השאלוט ומתבלים עם קמצוץ של מלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד מכרז, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שאלות
3
מוסיפים את השום ומבשלים עד ארומטי, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום
4
מוסיפים את תפוחי האדמה, מרק עוף וארוגולה. מביאים לרתיחה. להפחית את החום, לכסות, ומבשלים עד תפוחי האדמה הם מאוד רך, על 15 דקות. בקבוצות, מצקת את התערובת לתוך בלנדר או מעבד מזון להתמזג עד חלקה. להחזיר את המרק לסיר ולהקציף בגבינה, 3/4 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
תפוח אדמה
ארוגולה
גבינה
פלפל
מלח
מרק
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזון
מחבת רוטב
בלנדר
מצקת
מקציף
5
תן למרק להתקרר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. מקררים לפחות 1 שעה עד מוכן לשרת. לפני ההגשה, להתאים את התיבול עם מלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תיבול
מרק
1
מניחים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
בקערה קטנה, לזרוק יחד את הלחם, שמן, ומלח עד מצופה.