קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות7
מגזין

וניל לבן שוקולד Panna קוטה עם תותים

וניל לבן שוקולד Panna קוטה עם תותים
אם יש לכם תרמיל וניל, סוכר מגורען, שמנת כבדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו קינוח די יקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוגת וניל עם תותים בלסמיים, וניל פנה קוטה עם שוקולד גנאש, ו שוקולד panna קוטה עם גלידה vanillan וסירופ תות.

הוראות

1
שים את הקרם, חלב ותרמיל וניל (כולו) לסיר. 2
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץחטיפים כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
2
חום על חום נמוך מאוד עד כמעט מבעבע, תוך ערבוב כל הזמן. 3
3
שים את יריעות הג ' לטין במים להשרות. 4
מרכיבים שתצטרך
גיליון ג ' לטיןגיליון ג ' לטין
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
4
מוסיפים את הסוכר לתערובת הקרם החם ומערבבים עד מומסים לחלוטין. 5
מרכיבים שתצטרך
2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ2 חטיפים (3-1/2 אונקיות כל אחד) שוקולד מריר 70% קקאו, קצוץ
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
5
הסר את תרמיל וניל ולאחר מכן להוסיף את השוקולד ומערבבים עד נמס. 6
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
6
מוסיפים את הג ' לטין לתערובת ומערבבים.7
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
7
הסר מהחום וודא שהתערובת חלקה לחלוטין.8 מגניב, ואז לשפוך לתוך ramekins.9 להשאיר במקרר להגדיר במשך כ 4 שעות.10 אם אתה רוצה, לשחרר את קוטה פאנה מתוך ramekins על ידי הצבת אותם במים חמים במשך כמה רגעים ואז פונים על צלחת. 11 אני מוצא את הטעם הוא הטוב ביותר אם אתה מסיר את קוטה פאנה מהמקרר על 10 דקות לפני הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טהפרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מגישים עם תותים טריים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר1/2 כף ריבת תותים דלת סוכר