וניל שקדים פנה קוטה עם רוטב מנגו
וניל שקדים פנה קוטה עם רוטב מנגו נטול גלוטן, ו קינוח. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 130 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב שקדים, ג'לטין, שעועית וניל, וכמה דברים אחרים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: וניל שקדים פנה קוטה, מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, ו לאטה וניל עם רוטב תות.
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/3 כוס חלב שקדים בקערה קטנה; בואו לעמוד 4 דקות.
מערבבים 1 1/3 כוסות חלב שקדים, חצי וחצי, סוכר, וחצי שעועית וניל בסיר בינוני; מביאים לרתיחה מעל חום בינוני (לא להרתיח).
מוסיפים תערובת ג 'לטין, ערבוב עד הג' לטין מתמוסס.
יוצקים תערובת שווה לתוך 6 (6-אונקיה) כוסות פודינג מצופה ספריי בישול. כיסוי וצינה 8 שעות או לילה.
שלב מחצית הנותרים של שעועית וניל צוף בסיר קטן; להביא לרתיחה. להפחית את החום בינוני, ומבשלים עד 1 כוס (כ 15 דקות).
הסר מהחום; מערבבים במיץ ליים. כיסוי וצינה.
שחרר קצוות של רפרפת עם סכין או מרית גומי.
מניחים צלחת קינוח, במהופך, על גבי כל כוס; הפוך על צלחות. כפית את הרוטב סביב פודינג.
מקשטים עם פטל טרי,אם תרצה.