ורוד קטיפה עוגות
ורוד קטיפה עוגות הוא לקטו אובו צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 24. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו ביצים, סוכר, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. רק כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האמריקאי הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף רע מאוד (אך עדיין ניתן לתיקון) של 10%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם ורוד קטיפה עוגות, ורוד קטיפה עוגות, ו ורוד קטיפה עוגות.
הוראות
בקערה גדולה שמנת את החמאה, הסוכר וצבעי המאכל עד שהם בהירים ואווריריים.
מוסיפים ביצים, אחת אחת, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה. מקציפים וניל.
שלב את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת לסירוגין עם חלב חמאה, ומקציפים היטב לאחר כל הוספה.
ממלאים כוסות מאפינס מרופדות בנייר שני שלישים מלאים.
אופים בחום של 350 כ-23-27 דקות או עד שקיסם המוחדר ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהמחבתות למתלים כדי להתקרר לחלוטין.
בינתיים מניחים צ ' יפס לבן בקערה קטנה. בסיר קטן, להביא שמנת רק לרתיחה.
יוצקים מעל צ ' יפס; לטאטא עד חלקה. מערבבים פנימה חמאה.
מעבירים לקערה גדולה. מצננים 30 דקות תוך ערבוב פעם אחת.
מקציפים במהירות גבוהה במשך 2-3 דקות או עד שנוצרות פסגות רכות והציפוי בהיר ואוורירי. עוגות פרוסט.
רול קצוות של עוגות עם סוכר גס; לקשט עם פנינים סוכר. יש לאחסן במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם הבחירות המובילות שלי לקאפקייקס. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "