קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות9
מגזין

ורמוט-שרימפס עלום עם Remoulade ג'ינג'ר

ורמוט-שרימפס עלום עם Remoulade ג'ינג'ר
ורמוט-שרימפס עלום עם Remoulade ג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, קריאולי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 1 שעה. נסו שרימפס עלום עם רוטב שומשום-ג'ינג'ר קלוי, שרימפס עלום עם רוטב ג'ינג'ר לימון מאייר, ו פילה Perch עם שרימפס ורוטב ורמוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון, לשלב את הבצל הירוק, רוטב היינץ, מיץ לימון, זנגביל, חרדל, שום ופפריקה ולעבד עד חלקה. עם המכונה על, בהדרגה לשפוך את השמן ואת התהליך עד מעורבב. מתבלים ברוטב חריף ומלח.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים לקערה ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
במחבת גדולה, להביא את ורמוט לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
ורמוטורמוט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על אש נמוכה, הופך פעם אחת, עד רק ורוד ומסולסל, 8 דקות; לנקז ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לכסות ולקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
5
מגישים עם remoulade.
מרכיבים שתצטרך
RemouladeRemoulade

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן

שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.