ורמוט-שרימפס עלום עם Remoulade ג'ינג'ר
ורמוט-שרימפס עלום עם Remoulade ג'ינג'ר נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 30 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 298 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מלח, קריאולי, שרימפס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה עובד הכי טוב כמנה עיקרית, והוא נעשה בערך 1 שעה. נסו שרימפס עלום עם רוטב שומשום-ג'ינג'ר קלוי, שרימפס עלום עם רוטב ג'ינג'ר לימון מאייר, ו פילה Perch עם שרימפס ורוטב ורמוט (מתכונים דומים).
הוראות
במעבד מזון, לשלב את הבצל הירוק, רוטב היינץ, מיץ לימון, זנגביל, חרדל, שום ופפריקה ולעבד עד חלקה. עם המכונה על, בהדרגה לשפוך את השמן ואת התהליך עד מעורבב. מתבלים ברוטב חריף ומלח.
במחבת גדולה, להביא את ורמוט לרתיחה.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים על אש נמוכה, הופך פעם אחת, עד רק ורוד ומסולסל, 8 דקות; לנקז ולתת מגניב לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לכסות ולקרר.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.