קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

ורניקי

ורניקי
ורניקי דורש כ 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, שמן זרעי חמניות, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 40%, וזה די רע. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
כדי לערבב את הבצק, לשלב את החלב, שמן חמניות, חלמון ביצה, קמח, 1/2 כפית מלח בקערה. אפשר להשתמש במיקסר חשמלי או ללוש את הבצק ביד עד שהוא יוצר בצק חלק ונוקשה. מעצבים את הבצק לבול עץ, עוטפים אותו בניילון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
משרים את הפורצ ' יני המיובש ב 1/2 כוס מים חמים למשך 45 דקות. בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים רותחים לכיסוי עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מסננים ומאפשרים לאדים להתייבש במשך דקה או שתיים.
4
קוצצים את הפטריות המיובשות, שומרים את נוזל ההשריה. מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים את נוזל השריית הפטריות להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5
מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל הקצוץ; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מערבבים את הפירה, הבצל והפטריות; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הניחו את המלית בצד בזמן שאתם מרדדים את בצק הוורניקי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים את הבצק לדיסקים בעובי של כ-3/8 אינץ 'ורוחב של 2 אינץ' (עובי של 1 סנטימטר וקוטר של 5 סנטימטרים). משטחים או מגלגלים כל דיסק על משטח מקומח קלות ליצירת עיגול דק. זרוק את המילוי לפי כפות למרכז כל ורניקי; מקפלים את הבצק לשניים וצובטים את הקצה לאטימה. חזור על הפעולה עד למילוי כל הכופתאות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
הביאו לרתיחה את גלון המים וכף המלח בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
מוסיפים את הוורניקי למים הרותחים ומערבבים פעם אחת, בעדינות. מבשלים עד שכל הכופתאות צפו אל פני השטח, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
מסננים היטב לפני ההגשה.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.