קושימומחה
מוכן ב1 ש, 55 דק.
מנות36
ציון בריאות1
מגזין

ורניקי

ורניקי
ורניקי דורש כ 1 שעה ו 55 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 36. מנה אחת מכילה 86 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 2 גרם שומן. 18 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות פורצ'יני, שמן זרעי חמניות, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר לקטו אובו צמחוני דיאטה. כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 40%, וזה די רע. נסו מתכונים דומים.

הוראות

1
כדי לערבב את הבצק, לשלב את החלב, שמן חמניות, חלמון ביצה, קמח, 1/2 כפית מלח בקערה. אפשר להשתמש במיקסר חשמלי או ללוש את הבצק ביד עד שהוא יוצר בצק חלק ונוקשה. מעצבים את הבצק לבול עץ, עוטפים אותו בניילון ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שמן חמניותשמן חמניות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
משרים את הפורצ ' יני המיובש ב 1/2 כוס מים חמים למשך 45 דקות. בינתיים מבשלים את תפוחי האדמה במים מומלחים רותחים לכיסוי עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
מסננים ומאפשרים לאדים להתייבש במשך דקה או שתיים.
4
קוצצים את הפטריות המיובשות, שומרים את נוזל ההשריה. מועכים את תפוחי האדמה, מוסיפים את נוזל השריית הפטריות להרטיב.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
5
מחממים את השמן הצמחי במחבת על אש בינונית. מערבבים פנימה את הבצל הקצוץ; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף, כ -5 דקות. מערבבים פנימה את הפטריות הקצוצות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מערבבים את הפירה, הבצל והפטריות; מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. הניחו את המלית בצד בזמן שאתם מרדדים את בצק הוורניקי.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
חותכים את הבצק לדיסקים בעובי של כ-3/8 אינץ 'ורוחב של 2 אינץ' (עובי של 1 סנטימטר וקוטר של 5 סנטימטרים). משטחים או מגלגלים כל דיסק על משטח מקומח קלות ליצירת עיגול דק. זרוק את המילוי לפי כפות למרכז כל ורניקי; מקפלים את הבצק לשניים וצובטים את הקצה לאטימה. חזור על הפעולה עד למילוי כל הכופתאות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
הביאו לרתיחה את גלון המים וכף המלח בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
מוסיפים את הוורניקי למים הרותחים ומערבבים פעם אחת, בעדינות. מבשלים עד שכל הכופתאות צפו אל פני השטח, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
10
מסננים היטב לפני ההגשה.

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. דיווה ויוה מוסקטו פרוסקו עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
ויווה דיווה מוסקטו פרוסקו
זר פרחים אלגנטי עם רמזים של לחם חתוך טרי ואפרסק.