זוטות אפרסק מתוקות
עוגת אפרסק מתוקה היא קינוח שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, חלב, גלגלית סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: זנגביל בטטה Snap עוגיות זנגביל, תה אפרסק מתוק, ו רוטב אפרסק מתוק.
הוראות
חותכים את תרמילי הוניל לאורך לגרד את הזרעים, ולאחר מכן מערבבים את אבקת פודינג, סוכר, זרעי וניל 2 כף חלב. מרתיחים חלב שנותר, ולאחר מכן לטאטא לתוך פודינג. החזר את הפודינג למחבת הנקייה והבא לרתיחה, תוך ערבוב עד סמיך. מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה, לכסות ולהשאיר להתקרר. צ ' יל להגדיר.
עבור הספוג, מחממים תנור ל 180c / מאוורר 160c / גז
חמאה קו הבסיס של פח עוגת סנדוויץ 18 ס " מ. שים את כל החומרים, למעט חלב ולימון, במעבד מזון בליץ עד חלקה.
הוסף מספיק חלב עבור עקביות הפלה רכה. כפית את הספוג לערבב לתוך הפח, רמה את החלק העליון ואופים במשך כ 25 דקות עד רק המשרד. מגניב על מתלה תיל, ואז לפצל את העוגה על פני האמצע לשני דיסקים.
מורחים דיסק אחד עם קרם לימון וכריך יחד.
מפזרים את האפרסקים עם סוכר גלגלית במחבת ומבשלים מעל חום מתון. לאחר 1 דקות, יוצקים את היין. המשך להתבשל במשך 2-3 דקות. הסר את הפירות, ולהפחית את המשקאות לסירופ. ניתן להכין כמה שעות קדימה.
חותכים את הספוג ל 6 טריזים, ולאחר מכן לחתוך כל טריז לתוך
עבור כל מנה, מניחים 3 פרוסות ספוג בקערה רדודה רחבה.
למעלה עם פרוסות אפרסק, טפטוף עם סירופ ולסיים עם רפרפת וניל וקרם, ומקל וניל מסוכר (ראה טיפ גרי, נכון).