קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות4
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

זוטות אפרסק מתוקות

זוטות אפרסק מתוקות
עוגת אפרסק מתוקה היא קינוח שמגיש 6. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 661 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, חלב, גלגלית סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: זנגביל בטטה Snap עוגיות זנגביל, תה אפרסק מתוק, ו רוטב אפרסק מתוק.

הוראות

1
חותכים את תרמילי הוניל לאורך לגרד את הזרעים, ולאחר מכן מערבבים את אבקת פודינג, סוכר, זרעי וניל 2 כף חלב. מרתיחים חלב שנותר, ולאחר מכן לטאטא לתוך פודינג. החזר את הפודינג למחבת הנקייה והבא לרתיחה, תוך ערבוב עד סמיך. מסננים את פודינג דרך מסננת לתוך קערה, לכסות ולהשאיר להתקרר. צ ' יל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
עבור הספוג, מחממים תנור ל 180c / מאוורר 160c / גז
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
3
חמאה קו הבסיס של פח עוגת סנדוויץ 18 ס " מ. שים את כל החומרים, למעט חלב ולימון, במעבד מזון בליץ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כף אחת של שומן טבעיכף אחת של שומן טבעי
4
הוסף מספיק חלב עבור עקביות הפלה רכה. כפית את הספוג לערבב לתוך הפח, רמה את החלק העליון ואופים במשך כ 25 דקות עד רק המשרד. מגניב על מתלה תיל, ואז לפצל את העוגה על פני האמצע לשני דיסקים.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
מורחים דיסק אחד עם קרם לימון וכריך יחד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
6
מפזרים את האפרסקים עם סוכר גלגלית במחבת ומבשלים מעל חום מתון. לאחר 1 דקות, יוצקים את היין. המשך להתבשל במשך 2-3 דקות. הסר את הפירות, ולהפחית את המשקאות לסירופ. ניתן להכין כמה שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
גלגלית סוכרגלגלית סוכר
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
עכשיו לסיים אותו בסגנון
8
חותכים את הספוג ל 6 טריזים, ולאחר מכן לחתוך כל טריז לתוך
9
עבור כל מנה, מניחים 3 פרוסות ספוג בקערה רדודה רחבה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
למעלה עם פרוסות אפרסק, טפטוף עם סירופ ולסיים עם רפרפת וניל וקרם, ומקל וניל מסוכר (ראה טיפ גרי, נכון).
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם בחירה מצוינת עבור טריפל. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.