זופן אוסובוקו הוא מתכון ים תיכוני המגיש 4. לבמנה עיקרית זו יש 621 קלוריות, 47 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות ואספו יין לבן, לחם פריך, פטרוזיליה שטוחה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 77%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון אוסובוקו, אוסובוקו, ו אוסובוקו.
הוראות
1
שלב את העגל ואת 5 המרכיבים הבאים ואז שמור את התערובת ושטוף את הידיים.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
2
מחממים סיר מרק בינוני על אש בינונית עד בינונית-גבוהה. מתחילים לקצוץ ירקות בזמן שהסיר מתחמם: קוביות גזר לחתיכות בגודל 1/4 אינץ', קוצצים סלרי ובצל.
מוסיפים שמן זית כתית מעולה לסיר חם וגזר. הופכים גזר לציפוי בשמן ומוסיפים סלרי ובצל כשאתם קוצצים אותם. עבדו ליד הכיריים כדי שתוכלו לקצוץ ואז צנחו לסיר. מתבלים את הירקות במלח ופלפל ועלה דפנה. מערבבים ירקות ומבשלים 5 דקות כדי להתחיל להתרכך. אל תתנו ירקות חום, להפחית את החום במידת הצורך.
מוסיפים את היין ומבשלים 1 דקה. לאחר מכן, מוסיפים לסיר שעועית ועגבניות וציר. שים מכסה על הסיר ולהעלות חום גבוה. כאשר המרק רותח, כ -3 דקות, הוסיפו כדורי כופתאות עגל בגודל 1 אינץ ' ישירות לסיר. כשתסיים להוסיף את העגל, מערבבים פנימה את אטריות הביצים. מבשלים תבשיל במשך 6 דקות לבישול אטריות וכופתאות בשר. להתאים את התבלינים ולהפוך את החום, ואז לתת לעמוד לעמוד כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס יין לבן יבש, גלגל העין או ציר נוסף
למרקם חלק וניתן למריחה
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
מתכון לפיצוצ'רי
תוספות, אופציונלי
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
1 קילו בשר עגל טחון (רצוי בגידול טבעי)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
עורמים שום, אנשובי, פטרוזיליה וגרידת לימון על קרש חיתוך וקוצצים דק את התערובת ואז מעבירים לכלי קטן.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1/4 כוס שומן חזיר
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
6
מגישים סטופ בקערות רדודות עם כמה כפיות גרמולטה מעל. מערבבים את הגרמולטה לאורך כל הסטופ ומעבירים לחם פריך לשולחן לטבילה ומנגב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובא
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
ניתן לשלב את אוסובוקו עם קיאנטי, ורדיצ ' יו וטרביאנו. האיטלקים יודעים אוכל והם יודעים יין. טרביאנו ורדיצ ' יו הם יינות לבנים איטלקיים המשתלבים היטב עם דגים ובשר לבן, ואילו קיאנטי הוא אדום איטלקי נהדר למנות כבדות ונועזות יותר. אתה יכול לנסות את ברון ריקאסולי קניפרימו קיאנטי קלאסיקו גראן סלציונה. סוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-90 דולר לבקבוק.