זוקיני צ'יפס פריך עם פרמזן
צ'יפס זוקיני פריך עם פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 895 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, מיונז, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס זוקיני לימון קריספי עם בזיליקום איולי, צ'יפס כרוב פריך עם לימון ופרמזן, ו צ'יפס קישואים אפויים פריכים.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
יוצקים כמה סנטימטרים של שמן לתוך גדול, רדוד, מד כבד או סיר ברזל יצוק.
חום מעל חום בינוני עד מדחום מטגן עמוק קורא 350 מעלות F.
מניחים את הקמח לתוך מיכל רדוד, בינוני.
לטאטא את הביצים, חלב חמאה,אורגנו, טימין ושום מגורען במיכל רדוד, בינוני אחר. למכולה רדודה שלישית, להוסיף את פירורי panko.
עבודה בקבוצות, לדלות את הקישואים בקמח, ללטף את העודף. לאחר מכן, לטבול לתוך תערובת חלב חמאה. להרטיב לחלוטין, ולאפשר את הנוזל העודף לטפטף משם.
מניחים את הקישואים לתוך פירורי פאנקו ואת המעיל באופן שווה. כשאתם עובדים, הניחו את שבבי הזוקיני על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
ברגע שהשמן מוכן, מטגנים את שבבי הקישואים בקבוצות, עד שהם בצבע חום זהוב פריך, 2 עד 4 דקות.
להעביר את הקישואים המטוגנים לצלחת מרופדת בנייר מגבת וניקוז.
מגישים קישואים פריכים על מגש מיד.
מפזרים פרמזן ופטרוזיליה ומגישים עם איולי שום קלוי ופלחי לימון
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
קח את כל ראשי השום וחתוך את צמרות כדי לחשוף את שיני השום.
מניחים על פיסת נייר אלומיניום גדולה טפטוף קל עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. לעטוף את נייר הכסף לתוך כיס הדוק, ולאחר מכן במקום בתנור לצלות במשך 35 עד 45 דקות.
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. לסחוט את עיסת מן העורות (תצטרך 1/3 כוס).
במעבד מזון, לשלב את השום הקלוי, מיונז, מיץ לימון, פרמזן, חרדל דיז ' ון,פלפל קאיין, רוטב ווסטרשייר וקצת מלח ופלפל. דופק עד משולב היטב. מקררים כדי לאפשר לטעמים להתמזג יחד.