צ'יפס זוקיני פריך עם פרמזן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 27 גרם חלבון 58 גרם של שומן, וסך הכל 895 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 7 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. אם יש לכם פרמזן, מיונז, פלפל קאייןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צ'יפס זוקיני לימון קריספי עם בזיליקום איולי, צ'יפס כרוב פריך עם לימון ופרמזן, ו צ'יפס קישואים אפויים פריכים.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
יוצקים כמה סנטימטרים של שמן לתוך גדול, רדוד, מד כבד או סיר ברזל יצוק.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
3
חום מעל חום בינוני עד מדחום מטגן עמוק קורא 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
4
מניחים את הקמח לתוך מיכל רדוד, בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
5
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
6
לטאטא את הביצים, חלב חמאה,אורגנו, טימין ושום מגורען במיכל רדוד, בינוני אחר. למכולה רדודה שלישית, להוסיף את פירורי panko.
מרכיבים שתצטרך
שום מגורען
חלב-חמאה
אורגנו
פאנקו.
טימין
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
מפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
8
עבודה בקבוצות, לדלות את הקישואים בקמח, ללטף את העודף. לאחר מכן, לטבול לתוך תערובת חלב חמאה. להרטיב לחלוטין, ולאפשר את הנוזל העודף לטפטף משם.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאה
קישואים
קמח לכל מטרה
בשר סרטנים או בשר סרטנים טרי, כמה שתרצו
9
מניחים את הקישואים לתוך פירורי פאנקו ואת המעיל באופן שווה. כשאתם עובדים, הניחו את שבבי הזוקיני על תבנית אפייה מרופדת בקלף.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
צ ' יפס
פאנקו.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
ברגע שהשמן מוכן, מטגנים את שבבי הקישואים בקבוצות, עד שהם בצבע חום זהוב פריך, 2 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
צ ' יפס
שמן בישול
11
להעביר את הקישואים המטוגנים לצלחת מרופדת בנייר מגבת וניקוז.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
12
מגישים קישואים פריכים על מגש מיד.
מרכיבים שתצטרך
קישואים
13
מפזרים פרמזן ופטרוזיליה ומגישים עם איולי שום קלוי ופלחי לימון
מרכיבים שתצטרך
שום קלוי
טריז לימון
פרמזן
פטרוזיליה
איולי
14
מחממים התנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנור
15
קח את כל ראשי השום וחתוך את צמרות כדי לחשוף את שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
שום
16
מניחים על פיסת נייר אלומיניום גדולה טפטוף קל עם שמן זית ומפזרים מלח ופלפל. לעטוף את נייר הכסף לתוך כיס הדוק, ולאחר מכן במקום בתנור לצלות במשך 35 עד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
שמן זית
עוטף
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
תנור
17
הסר מהתנור ולאפשר להתקרר. לסחוט את עיסת מן העורות (תצטרך 1/3 כוס).
ציוד שתשתמש בו
תנור
18
במעבד מזון, לשלב את השום הקלוי, מיונז, מיץ לימון, פרמזן, חרדל דיז ' ון,פלפל קאיין, רוטב ווסטרשייר וקצת מלח ופלפל. דופק עד משולב היטב. מקררים כדי לאפשר לטעמים להתמזג יחד.