זיגוג הדרים דורש בערך 5 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 36% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 3463 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 154 גרם שומן כל אחד. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, מלח כשר, מלח כשר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף טוב של 59%. נסו שמן זית כיכר פרג הדר עם זיגוג וניל הדרים, בקלה עם זיגוג צ'ילי הדרים, ו צדפות עם זיגוג הדר (מתכונים דומים).
טפטוף מיד על העוגה מקורר לחלוטין או לאחסן זיגוג במקרר במיכל אטום עד 2 ימים. מערבבים היטב לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכן
3
מסדרים מתלה באמצע התנור ומחממים ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מצפים תבנית צינור אלומיניום בגודל 10 אינץ 'או מחבתות כיכר 2 (9 על 5 אינץ') עם 1 כף חמאה ואבק עם 2 כפות מהקמח.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
5
שלב את 12 אונקיות החמאה והסוכר הנותרות בקערת מערבל המעמד והשמנת למשך 6 דקות במהירות בינונית, בעזרת חיבור ההנעה. עצור פעם אחת כדי לגרד את דפנות הקערה בעזרת מרית. כשהמיקסר פועל במהירות הנמוכה ביותר, הוסיפו את הביצים, 1 בכל פעם, וודאו שכל ביצה משולבת במלואה לפני הוספת הביצה הבאה. שוב לעצור פעם אחת כדי לגרד את הצדדים של הקערה. זה ייקח בערך 1 1/2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דק
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים את הווניל והמלח ומקציפים במהירות בינונית למשך 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
כשהמיקסר במהירות הנמוכה ביותר מוסיפים את הקמח ב -3 תשלומים, לסירוגין עם חלב החמאה, מתחילים ומסתיימים בקמח, מוודאים שכל מנה משולבת במלואה לפני שמוסיפים את הבא. לאחר התוספת הסופית מקציפים את הבלילה למשך 30 שניות במהירות בינונית עד שהיא כמעט חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
גורפים את הבלילה לתבנית / ים המוכנים, מחלקים באופן שווה אם משתמשים ב -2 מחבתות.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
אופים במשך שעה 1 במחבת צינור או 40 דקות במחבתות כיכר, עד הטמפרטורה הפנימית מגיעה 210 מעלות צלזיוס על מדחום מיידי לקרוא. הקרום יהיה חום זהוב וקפיץ בחזרה בלחיצה, אך הסדק סביב המרכז ייראה לח.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מוציאים את העוגה מהתנור למתלה קירור למשך 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
מוציאים את העוגה מהתבנית ומצננים על המדף. אחסן את העוגה על המדף המכוסה במגבת תה עד 3 ימים.