קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

זיטי אפוי

זיטי אפוי
אם יש לכם פסטה זיטי, תיבול, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו זיטי אפוי, זיטי האפוי הטוב ביותר של BA, ו זיטי אפוי.

הוראות

1
מרתיחים את הפסטה: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
מחממים סיר גדול של מים (2 ליטרים של מים) לרתיחה חזקה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים כף מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מוסיפים את הפסטה ומבשלים ברתיחה מתגלגלת, נחשפים, עד שהפסטה היא אל דנטה—אכיל אבל עדיין קצת מוצק לנשיכה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מסננים את הפסטה דרך מסננת. לזרוק עם קצת שמן זית כך הפסטה לא להישאר יחד בזמן שאתה עושה את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
בראון את הבשר: בעוד המים הוא חימום בשלב הקודם, להתחיל על הרוטב. 
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
7
מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מנצנץ חם, מוסיפים את נקניק בתפזורת או בשר טחון. לשבור את כל חתיכות גדולות של נקניק כפי שהוא מבשל. חום טוב.
מרכיבים שתצטרך
נקניק חזיר טחוןנקניק חזיר טחון
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
אל תערבבי לעתים קרובות כי או שזה יהיה קשה יותר עבור הבשר לחום. אם אתה משתמש בשר בקר טחון או חזיר במקום נקניק, מפזרים קצת מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות2 (1 1/4 פאונד) שקדי חזיר קצוצים לגמרי, חתוכים ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
9
מוסיפים בצל ומטגנים, ואז מוסיפים שום, תבלינים, ואז רוטב עגבניות: כאשר הבשר משחימים בעיקר, מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב כדי לשלב. מטגנים הכל עד הבצלים שקופים ומתחילים חום, על 4-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
10
מוסיף את השום, רוזמרין או בזיליקום, תיבול איטלקי פתיתי פלפל אדום ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ואז מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים היטב. להביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
11
מחממים התנור ל 177°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מורחים שכבה דקה של רוטב בתחתית מחבת תבשיל 9x13 אינץ' , ואז מנקדים את פני השטח עם חצי גבינת ריקוטה. מצקת כפית של רוטב לתוך הפסטה, מערבבים אותו היטב ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה לתוך התבשיל.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
מצקתמצקת
2
יוצקים את שאר הרוטב על הפסטה, מנקדים את גבינת הריקוטה הנותרת על הפסטה ומפזרים על גבי גבינת המוצרלה וגבינת הפרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
לפי עוגהלפי עוגה
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1
אופים בתנור ב 177° עד העליון הוא השחמה קלות ואת הגבינה נמסה, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן