זיטי אפוי
אם יש לכם פסטה זיטי, תיבול, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו זיטי אפוי, זיטי האפוי הטוב ביותר של BA, ו זיטי אפוי.
הוראות
מחממים סיר גדול של מים (2 ליטרים של מים) לרתיחה חזקה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים ברתיחה מתגלגלת, נחשפים, עד שהפסטה היא אל דנטה—אכיל אבל עדיין קצת מוצק לנשיכה.
מסננים את הפסטה דרך מסננת. לזרוק עם קצת שמן זית כך הפסטה לא להישאר יחד בזמן שאתה עושה את הרוטב.
בראון את הבשר: בעוד המים הוא חימום בשלב הקודם, להתחיל על הרוטב.
מחממים כף שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה. כאשר השמן מנצנץ חם, מוסיפים את נקניק בתפזורת או בשר טחון. לשבור את כל חתיכות גדולות של נקניק כפי שהוא מבשל. חום טוב.
אל תערבבי לעתים קרובות כי או שזה יהיה קשה יותר עבור הבשר לחום. אם אתה משתמש בשר בקר טחון או חזיר במקום נקניק, מפזרים קצת מלח.
מוסיפים בצל ומטגנים, ואז מוסיפים שום, תבלינים, ואז רוטב עגבניות: כאשר הבשר משחימים בעיקר, מוסיפים את הבצל ומערבבים היטב כדי לשלב. מטגנים הכל עד הבצלים שקופים ומתחילים חום, על 4-5 דקות.
מוסיף את השום, רוזמרין או בזיליקום, תיבול איטלקי פתיתי פלפל אדום ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ואז מוסיפים את רוטב העגבניות ומערבבים היטב. להביא לרתיחה.
מורחים שכבה דקה של רוטב בתחתית מחבת תבשיל 9x13 אינץ' , ואז מנקדים את פני השטח עם חצי גבינת ריקוטה. מצקת כפית של רוטב לתוך הפסטה, מערבבים אותו היטב ולאחר מכן מוסיפים את הפסטה לתוך התבשיל.
יוצקים את שאר הרוטב על הפסטה, מנקדים את גבינת הריקוטה הנותרת על הפסטה ומפזרים על גבי גבינת המוצרלה וגבינת הפרמזן.
אופים בתנור ב 177° עד העליון הוא השחמה קלות ואת הגבינה נמסה, כ 20 דקות.