זיטי אפוי וירקות קיץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי וירקות הקיץ. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 284 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך זיטי, שמן זית, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקישואים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ריבועי קינוח קישואים כקינוח. מתכונים דומים: ירקות קיץ בגריל, ירקות קיץ בגריל, ו סלט קיץ עם פירות וירקות.
הוראות
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים סקווש, קישואים ובצל; מטוגנים 5 דקות.
מוסיפים עגבניות ושום; לטגן 3 דקות.
הסר מהחום; מערבבים פסטה, 1/2 מוצרלה כוס, עשבי תיבול, 1/2 מלח כפית, ופלפל.
מערבבים ריקוטה, מלח שנותר, וביצה. מערבבים לתוך תערובת פסטה. כפית לתוך זכוכית מרובעת 8 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה מצופה ספריי בישול; מפזרים מוצרלה הנותרים.
אופים ב 400 במשך 15 דקות או עד מבעבע משחימים.