זיטי עם נקניק איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 26 גרם של שומן, וסך הכל 547 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 246 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. . אם יש לכם סלרי, אבקת שום, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, ו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת מעל חום בינוני, לבשל נקניק עם סלרי ובצל עד נקניק הוא השחמה שווה, על 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
סלרי
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים שומן עודף, ומניחים בצד.
3
במחבת אחרת מעל חום בינוני-נמוך, לשלב עגבניות, רוטב עגבניות, אבקת שום, מלח, אורגנו. מבשלים תוך הכנת פסטה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת שום
רוטב עגבניות
עגבנייה
אורגנו
פסטה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. לבשל פסטה במשך 8 עד 10 דקות, או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
5
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). בתבנית אפייה 3 ליטר, זיטי שכבה, פטריות, נקניק, גבינת מוצרלה ורוטב. חזור על שכבות, העליון עם פרמזן מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה
פטריות
פרמזן
נקניק
רוטב
זיטי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
6
אופים במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, או עד השחמה מבעבע.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.