קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

זיטי עם רוטב פטריות טוסקני

זיטי עם רוטב פטריות טוסקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל זיטי עם רוטב פטריות טוסקנה פורצ'יני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זיטי, מרק עוף פחות נתרן, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: רוטב פטריות פורצ'יני, טורטליני עם רוטב פטריות פורצ'יני, ו טורטליני עם רוטב פטריות פורצ'יני.

הוראות

1
מערבבים מרק ופטריות פורצ ' יני בקערה קטנה בטוחה למיקרוגל. כיסוי עם נייר שעווה; מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות; בואו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף פטריות כפתור, רוזמרין, מלח ושום; לטגן 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק1 כף טימין טרי, 4 ענפים, קצוצים דק
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
שום גויה®שום גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים תערובת מרק פטריות פורצ ' יני למחבת; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים זיטי; לחזור לרתיחה. לבשל, חשופה, 10 דקות או עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
זיטיזיטי
7
ניקוז. מערבבים זיטי לתוך תערובת פטריות; לבשל 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים גבינה, פטרוזיליה ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
זיטיזיטי

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.