זיטי עם רוטב פטריות טוסקני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל זיטי עם רוטב פטריות טוסקנה פורצ'יני. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 11 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 248 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו זיטי, מרק עוף פחות נתרן, שיני שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מתכונים דומים: רוטב פטריות פורצ'יני, טורטליני עם רוטב פטריות פורצ'יני, ו טורטליני עם רוטב פטריות פורצ'יני.
הוראות
מערבבים מרק ופטריות פורצ ' יני בקערה קטנה בטוחה למיקרוגל. כיסוי עם נייר שעווה; מיקרוגל ב 2 דקות גבוהות; בואו לעמוד 10 דקות.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף פטריות כפתור, רוזמרין, מלח ושום; לטגן 3 דקות.
מוסיפים תערובת מרק פטריות פורצ ' יני למחבת; להסיר מן החום.
מביאים מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים זיטי; לחזור לרתיחה. לבשל, חשופה, 10 דקות או עד אל דנטה, ערבוב מדי פעם.
ניקוז. מערבבים זיטי לתוך תערובת פטריות; לבשל 3 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים גבינה, פטרוזיליה ופלפל.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Caposaldo קיאנטי. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
קיאנטי Caposaldo
Caposaldo קיאנטי הוא אדום אודם עם בושם פירותי, מרקם חלק, מבנה מעולה וגימור ארוך, אלגנטי.הכי טוב עם פיצה, ופסטה עם רטבים על בסיס עגבניות או בשר.