Zinfandel-בריסק בשר בקר מטוגן עם בצל ותפוחי אדמה עשוי להיות רק יהודי מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 422 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. גשו לסופר וקנו שמן זית אקסטרווגין, שיני שום, וואלה וואלה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. נסו זינפנדל-צלעות בקר צלויות עם רוזמרין-גזר לבן פירה, צלי בקר צלוי מטוגן ב Zinfandel, ו צלעות חזיר צלויות של זינפנדל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל-32
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
שלב הראשון 3 מרכיבים, ערבוב עם מקצף.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
4
מפזרים בשר עם 3/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל שחור. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים בשר למחבת; מבשלים במשך 8 דקות, בראונינג מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר בשר מן המחבת; לכסות ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
להוסיף 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל שחור, בצל, סוכר, ו 1 כפית טימין למחבת. מבשלים 20 דקות או עד בצל רך וזהוב חום, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
טורטיות קמח טריות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים שום, גזר וסלרי; מבשלים 5 דקות, ערבוב מדי פעם.
שיראז, Tempranillo, ו Zinfandel הן אפשרויות נהדרות עבור בשר בקר. כל יינות אדומים אלה יכולים להתמודד עם טעם בשרי, סמוקי של חזה בקר. אם אתה מדבר על בשר יהודי מסורתי, אתה רוצה לחפש יין אדום כשר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Tournon מתילדה שיראז. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.