זיתים ופלפלים במרינדה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל זיתים במרינדה ופלפלים. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם פלפל טחון גס, חומץ יין, פלפלים קלויים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, וכל 30 דיאט. עם כפית ציון של 27% המנה הזאת די גרועה. נסו פלפלים במרינדה, ארטישוק וזיתים, גבינה במרינדה עם פלפלים וזיתים, ו זיתים במרינדה הדרים עם פלפלים קלויים (מתכונים דומים).
הוראות
להקציף יחד הראשון 6 מרכיבים.
שכבה 1 (1/2 ליטר) צנצנת או 2 ליטר קערה באופן שווה עם זיתים ממולאים פימיאנטו, פלפלים, צלפים וזיתים קלמטה.
יוצקים מרינדה באופן שווה על תערובת זית בצנצנות. סגור היטב צנצנת או לכסות קערה, ולתת לעמוד 1 שעה לפני ההגשה.