זלצבורגר סוארברטן
Salzburger Sauerbraten הוא חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 33 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. גשו לסופר וקנו מלח, ג'ינג'ים, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: Salzburger Nockerl, Salzburger Nockerl עם רוטב פטל, ו כרוב כבוש.
הוראות
מניחים צלי במיכל פלסטיק גדול מאוד, זכוכית, או נירוסטה.
מערבבים יין, בצל, סלרי, גזר, פלפל, עלי דפנה, ציפורן ומלח; מערבבים היטב, ושופכים על צלי. מכסים ומקררים 5 ימים, הופכים צלויים כל יום.
הסר צלי מן המרינדה; טפיחה יבשה. זן מרינדה, הזמנת נוזל מרינדה; להפריש. להשליך ירקות ותבלינים.
ממיסים 2 כפות מתקצרות בתנור הולנדי גדול; צלי חום מכל הצדדים.
הוסף נוזל המרינדה שמורות. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; לכסות ומבשלים על אש נמוכה 2 שעות או עד צלי הוא מכרז.
הסר צלי לצלחת מנה חמה, הזמנת מחבת נוזלית בתנור הולנדי.
ממיסים הנותרים 1/4 כוס קיצור במחבת גדולה; להוסיף קמח וסוכר. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד הקמח הוא השחמה. בהדרגה להוסיף 1 1/2 כוסות שמור פאן נוזלי, ערבוב עם מקציף תיל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן, עד רוטב מעובה תוסס.
מערבבים רוטב עם שאריות נוזל מחבת בתנור הולנדי, מערבבים היטב.
הוסף פירורי gingersnap; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד חלקה מעובה. רוטב כפית על צלי.