זנבות לובסטר שלוקים, וצדפה מטוגנת עם מנגו ופרה אבוקדו
זנבות לובסטר עלומים, וצדפה מטוגנת עם מנגו ופרה אבוקדו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 609 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו שום, עלי דפנה, קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. מתכונים דומים: זנבות לובסטר בגריל עם נקטרינה-סלט אבוקדו, סלמון עלום עם מחית אבוקדו וסלט אפונה, ו חמאה עלומה לובסטר וכוסות אבוקדו בגריל.
הוראות
1
בבלנדר או processer מזון, לשלב את המנגו, סוכר, לימון ומיץ ליים ולעבד עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
בבלנדר או processer מזון, לשלב את האבוקדו, שמנת חמוצה, סיד מפתח ומיץ לימון תהליך עד חלקה. מתבלים לפי הטעם במלח, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש.
בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה, להביא את המים, יין, חצאי לימון, עלי מפרץ, פלפל, ומלח לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
פרוסות תפוז חתוכות לשניים לקישוט
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את זנבות הלובסטר ואת הצדה במשך 6 דקות ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה גדול כדי לאפשר מגניב. כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לפתוח את קליפות הלובסטר ולהסיר את הבשר. הניחו בצד בזמן שאתם מטגנים את הצדפות.
מרכיבים שתצטרך
זנבות לובסטר
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
2 עד 3 כפיות מלח ים
(מומלץ: רוטב A1)
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
קו תבנית אפייה גדולה עם מגבות נייר. למלא סיר בינוני כבד תחתית עם 1 אינץ 'של שמן, משאיר לפחות 3 אינץ' בין השמן לבין החלק העליון של הסיר.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים את השמן מעל חום בינוני גבוה עד מדחום מטגן עמוק רושם 177°.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
3
בקערה קטנה, לטאטא יחד את הקמח, קאיין, פפריקה, ומלח. לדלות את הצדפות בתערובת הקמח, מתנער כל עודף. עובד בקבוצות, מטגן את הצדפות, הופך פעם אחת, עד חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
2 עד 3 כפיות מלח ים
נוזל-אונקיות מים טריים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
העברת כפי שנעשה נייר towellined אפייה גיליון. ממשיכים לטגן את הצדפות הנותרות, ומחזירים את השמן ל-350F בין קבוצות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפיות מלח ים
דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
1
במחבת סאוט גדולה מעל חום מתון, להמיס את החמאה והשום יחד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
דַק-
2
מוסיפים את בשר זנב הלובסטר ומטוגנים, מוסיפים את החמאה המומסת עד שמתחממים דרכה.
לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדון מאזורים אחרים חייב להכות את המקום מדי. Domaine de Chantemerle Chablis עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.