ג'ינג'ר - רזה עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 312 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור חג המולד. אם יש לך חלב חמאה, מלח, סודה לשתייה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 34%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו ביצה-רזה, פאי דלעת-רזה, ו פשטידת סיר עוף רזה עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס. מרססים קלות תבנית עוגה בגודל 9 על 13 על 2 אינץ ' עם תרסיס בישול. מרפדים את התבנית בקלף או בנייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
תנור
2
מקציפים יחד את רסק התפוחים, החלב, המולסה והסוכר בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
רסק תפוחים
חלב-חמאה
מולסה
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
3
מוסיפים את הביצים ומקציפים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
הקציפו את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה, הג ' ינג ' ר, הקינמון, המלח, הציפורן והפלפל יחד בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
קינמון
ציפורן
ג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מוסיפים את תערובת המולסה לתערובת הקמח ומקציפים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
מולסה
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
6
מביאים את המים והחמאה לרתיחה בסיר קטן.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
7
מוסיפים את הנוזל החם לבלילה, ומקציפים עד לאיחוד.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
8
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
אופים את העוגה במרכז התנור, עד שקיסם המוחדר למרכז יוצא נקי, כ-40 דקות. מצננים את העוגה בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
קיסמים
תנור
מחבת
10
חותכים ל -12 ריבועים ומגישים עם רוטב היוגורט.
מרכיבים שתצטרך
יוגורט
רוטב
11
מרפדים מסננת בבד גבינה או פילטר קפה ומניחים מעל קערה קטנה. מערבבים את היוגורט ומכניסים אותו למסננת. מניחים בצד בטמפרטורת החדר לניקוז ועיבוי, כ-30 דקות. מחק את הנוזל העודף. בקערה קטנה שלבו את היוגורט הסמיך עם הסוכר.