זעפרן ספגטי אלה קרבונרה
נסו ספגטי Alla Carbonara, ספגטי Alla Carbonara, ו ספגטי Alla Carbonara (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הזעפרן בסיר קטן עם מים קרים 1 כוס. מביאים לרתיחה, להפחית לרתיחה ולתת לו תלול בעוד מי פסטה מגיע לרתיחה, על 6 עד 8 דקות.
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה, מלח את המים ומבשלים פסטה אל דנטה. שימו לב: להזמין חצי כוס של מי בישול עמילניים ממש לפני שאתה לנקז ספגטי.
בעוד המים מגיעים לרתיחה, מחממים שמן זית, 3 סיבובים של המחבת, על חום בינוני.
מוסיף pancetta ומבשל עד רק על קריספ, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים את השום לאחר 2 עד 3 דקות ומערבבים עוד 2 עד 3 דקות עד ריחני. מערבבים ביין וכורכום. מקציפים ביצים עם מי בישול עמילניים.
מסננים פסטה ומוסיפים למחבת.
יוצקים מי זעפרן על הפסטה וזורקים לשלב, מתבלים עם פלפל.
מוסיפים מחצית הגבינה וכל הפטרוזיליה, יוצקים ביצים מחוסמות ומכבים את החום. לזרוק את הספגטי כדי מעיל באופן שווה ברוטב זהב. למעלה עם גבינה נוספת ומגישים מיד.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקית ניתן לזווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto