תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסטה דג מתובל za ' aatar עם תרד. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 1042 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, סומאק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו זעתר-פיתה מתובלת, זעתר-ירקות בגריל מתובלים, ו זעתר פקאן מתובל וקערת ארוחת בוקר קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
1
פילה דגים יבש ומפזרים את שני הצדדים עם שפשוף תבלין זעתר.אתה לא תשתמש בכל זה. חלק ילך לתוך הרוטב בעת הבישול ואתה כנראה יהיה קצת שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
זעתר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
בסיר גדול (בסופו של דבר תשים את הפסטה במחבת זו, כך שזה צריך להיות גדול.), שמן חום על חום בינוני, וצלי שאלוט, בצל ושום עד רך אבל לא השחמה, על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים עגבניות ויין, ומגבירים את החום כך שהרוטב מגיע לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות. מערבבים בערך כף זעתר ומוסיפים תרד, ערבוב עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
זעתר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מרתיחים מים מלוחים לפסטה. בעוד המים עולים לרתיחה, לחתוך דגים לחתיכות 1 אינץ', ולשים דגים ותבלינים לתוך רוטב עגבניות. מערבבים כך חתיכות דגים מכוסים לחלוטין. מערבבים זיתים קצוצים ופתיתי פלפל אדום (או פלפל חלב).
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלב
זיתי קלמטה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
לבשל את הפסטה רק אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מסננים פסטה, שומר על 1/4 כוס מי פסטה במקרה שאתה צריך את זה לרוטב (אני לא.). מערבבים פסטה ברוטב, דואגים להשאיר דגים בחתיכות גדולות למדי. לטעום ולהתאים תיבול. ייתכן שתרצה להוסיף מלח ופלפל או יותר תיבול za ' tar.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
זעתר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
כדי לשרת, כפית פסטה עם רוטב על צלחת ומפזרים פטרוזיליה קצוצה,גרידת לימון ושומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.