קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות100
מגזין

זעתר דג מתובל פסטה עם תרד

זעתר דג מתובל פסטה עם תרד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל פסטה דג מתובל za ' aatar עם תרד. זה מתכון חלב חינם pescatarian מגיש 2 . מנה זו מכילה כ 58 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 1042 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, סומאק, שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו זעתר-פיתה מתובלת, זעתר-ירקות בגריל מתובלים, ו זעתר פקאן מתובל וקערת ארוחת בוקר קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
פילה דגים יבש ומפזרים את שני הצדדים עם שפשוף תבלין זעתר.אתה לא תשתמש בכל זה. חלק ילך לתוך הרוטב בעת הבישול ואתה כנראה יהיה קצת שנשאר.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
זעתרזעתר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2
בסיר גדול (בסופו של דבר תשים את הפסטה במחבת זו, כך שזה צריך להיות גדול.), שמן חום על חום בינוני, וצלי שאלוט, בצל ושום עד רך אבל לא השחמה, על 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים עגבניות ויין, ומגבירים את החום כך שהרוטב מגיע לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך ומבשלים עד מופחת מעט, על 5 דקות. מערבבים בערך כף זעתר ומוסיפים תרד, ערבוב עד נבול.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
קרוטונים סלט בצל ושום, כתושיםקרוטונים סלט בצל ושום, כתושים
זעתרזעתר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4
מרתיחים מים מלוחים לפסטה. בעוד המים עולים לרתיחה, לחתוך דגים לחתיכות 1 אינץ', ולשים דגים ותבלינים לתוך רוטב עגבניות. מערבבים כך חתיכות דגים מכוסים לחלוטין. מערבבים זיתים קצוצים ופתיתי פלפל אדום (או פלפל חלב).
מרכיבים שתצטרך
פלפל חאלבפלפל חאלב
זיתי קלמטהזיתי קלמטה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
לבשל את הפסטה רק אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
6
מסננים פסטה, שומר על 1/4 כוס מי פסטה במקרה שאתה צריך את זה לרוטב (אני לא.). מערבבים פסטה ברוטב, דואגים להשאיר דגים בחתיכות גדולות למדי. לטעום ולהתאים תיבול. ייתכן שתרצה להוסיף מלח ופלפל או יותר תיבול za ' tar.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
זעתרזעתר
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
7
כדי לשרת, כפית פסטה עם רוטב על צלחת ומפזרים פטרוזיליה קצוצה,גרידת לימון ושומשום.
מרכיבים שתצטרך
מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)

מרכיבים

142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תרד תינוק, קצוץ בערךתרד תינוק, קצוץ בערך2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקיין לבן יבשיין לבן יבש1שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשום, טחוןשום, טחון2ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי לפי הטעם12זיתים מגולענים קלמטה, קצוץ דקזיתים מגולענים קלמטה, קצוץ דק2(חוֹרֶף)טימין לימון מיובש (או טימין מיובש רגיל)טימין לימון מיובש (או טימין מיובש רגיל)1גרידת לימון מאירגרידת לימון מאיר2(חוֹרֶף)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצהפטרוזיליה קצוצה227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פסטה-השתמשתי בקונכיותפסטה-השתמשתי בקונכיות1(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום (או פלפל חלב)פתיתי פלפל אדום (או פלפל חלב)2(יכול להיות או להרחיק)גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם2ריבס, קצוץ טרי או קפואזרעי שומשום קלויים יותרזרעי שומשום קלויים יותר3(חוֹרֶף)זרעי שומשום קלוייםזרעי שומשום קלויים2שאלוט, טחוןשאלוט, טחון340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה דג לבן כגון סנאפר, בקלה או אמנוןפילה דג לבן כגון סנאפר, בקלה או אמנון1בצל אביב( או 2 בצל ירוק), טחוןבצל אביב( או 2 בצל ירוק), טחון2(חוֹרֶף)סומאקסומאק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות קצוץעגבניות קצוץ2ריבס, קצוץ טרי או קפואזעתר תיבול מלמעלהזעתר תיבול מלמעלה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.