זר חג המולד של סנדרה
זר חג המולד של סנדרה יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 418 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם חמאה, סוכר מגורען, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 36%. מתכונים דומים: מתאבן זר חג המולד, סלט זר חג המולד, ו עוגיות חג המולד.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
מניחים פיסת נייר קלף גדולה על קרש חיתוך. פופ לפתוח את מיכל ביסקוויט ולמשוך את הבצק.
להניח את החלקים על קרש חיתוך מרופד ולהניח בצד.
בקערה קטנה, באמצעות מזלג, לערבב יחד את הסוכר וקינמון, להפריש.
בקערה קטנה אחרת, באמצעות מזלג, לטאטא את חלמון הביצה עם 1/2 כפית מים, בצד להגדיר.
באמצעות חותך עוגיות בצורת עלה, אגרוף החוצה עלים. באמצעות מברשת מאפה, לצחצח את העלים בנדיבות עם לשטוף את הביצה.
מסדרים את העלים קרוב זה לזה בתבנית מעגלית עם קצות העלים הפונים החוצה על מחבת פיצה מרופדת בנייר קלף.
מניחים את הזר על הרמה האמצעית של התנור במשך 17 דקות.
בינתיים, בסיר גדול על חום בינוני, להמיס את החמאה. באמצעות מרית גומי, לקפל את המרשמלו, כל הזמן ערבוב כדי למנוע חריכה. לאחר התערובת נמסה, להנמיך את החום נמוך כדי לשמור על זה "גמיש".
יוצקים את צבע המזון הירוק.
שלב עד שתראה צבע עשיר ואפילו ירוק לאורך כל הדרך. בעדינות לקפל את קורנפלקס.
מניחים מגבת מטבח על משטח שטוח או דלפק, מסירים את הזר מהתנור ומניחים אותו על המגבת. זה יעזור לך למנוע חריכה המשטחים שלך. להפיץ את תערובת המרשמלו חם בזהירות על זר. לפני תערובת "הולי" מתקרר לחלוטין, מנקדים את הזר עם סוכריות קינמון להיראות כמו פירות יער הולי.