זר עוגיות
זר עוגיות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר הקינוחים שלך. מנה אחת מכילה 194 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן. מתכון זה משמש 24. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. אם יש לכם חמאה, תערובת בצק עוגיות סוכר, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 10 שעות ו -20 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 8%. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין לתקן). נסו זר עוגיות ולנטיין, זר עוגיות חמאת שקדים, ו זר המלכה עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
עקוב אחר הוראות חבילת תערובת בצק עוגיות, הוספת חמאה וביצה.
מרדדים בצק וחותכים את הצורות הרצויות בעזרת חותכי עוגיות או סכין.
מעבירים לתבנית עוגיות ואופים עד להזהבה, כ -20 דקות.
מוציאים למתלה ומצננים לחלוטין.
במיקסר מעמד המצויד במצורף הקצף מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה.
מורחים ציפוי על עוגיות מקוררות בעזרת מרית. יבש במשך 4 עד 6 שעות או לילה.
כדי לקשט, להשתמש סמנים אכילים כדי סטנסיל או עיצוב רצוי ביד חופשית. ניתן גם לגוון את הציפוי בצבעי מאכל ולצנרר אותו על העוגיה. כך או כך, אפשר להגדיר למשך 4 עד 6 שעות.
להרכבה, ראשית קשטו עציץ לפי טעמכם. דבק קצף פרחוני בתוך הסיר.
מניחים כל עוגיה על מקל ארטיק עץ ארוך ומנקה ומסדרים בצורה זרה.
הוסף סוכריות קשות סביב תחתית סיר הזר, אם תרצה בכך.