זרי חג המולד של קלהאן
זרי חג המולד של קלהאן עשויים להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר ההר ד ' אובר שלך. מתכון זה מכין 30 מנות עם 129 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. חג המולד יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם קליפת תפוז, חמאה, דובדבנים מסוכרים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. בסך הכל, המתכון הזה מרוויח ציון כפית בלתי ניתן לשיפור של 9%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון זרי חג המולד, זרי חג המולד, ו זרי חג המולד.
הוראות
מחממים תנור ל 400 אום. בקערה גדולה חמאת שמנת, קיצור וסוכר עד לקבלת אור ותפוח. מקציפים ביצים, קליפת תפוז ותמצית. מקציפים בהדרגה בקמח. מחלקים בצק לשניים; גוון מנה אחת בירוק עם צבעי מאכל.
לכל זר מעצבים שני חבלים בגודל 6 אינץ ' בעזרת 2 כפיות בצק רגיל לאחד ו -2 כפיות בצק ירוק לשני.
הניחו את שני החבלים זה לצד זה; לחץ יחד קלות ואז סובב מספר פעמים. מעצבים לעיגול, צובטים קצוות לאיטום.
מקום 2 ב. מלבד על ניירות אפייה לא משומנים. חזור על הפעולה עם יתרת הבצק.
חותכים דובדבנים מסוכרים לחתיכות קטנות ומניחים על זרים לקישוט לפי הצורך, לוחצים קלות להדבקה.
אופים עוגיות 6-8 דקות או עד להתייצבות והתחתית חומה בהירה.
מוציאים מהמחבתות למתלים לצינון. אחסן בכלי אטום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם הבחירות המובילות שלי לאנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות ויוה דיווה מוסקטו קולדה. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-11 דולר לבקבוק.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.