קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 20 דק.
מנות3
ציון בריאות24
מגזין

זרעי דלעת גבינת נאצ'ו

זרעי דלעת גבינת נאצ'ו
זרעי דלעת גבינת נאצ'ו עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 682 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך זרעי דלעת, פלפל קאיין, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. נסו כתום, גזר ועזים סלט גבינה עם זרעי דלעת, סקווש בלוט קלוי עם תמרים, זרעי דלעת וגבינת עיזים ומסגיר הודו אורגני שלם, ו אטריות דלעת צלויות וקינואה עם זרעי דלעת מתובלים, חמוציות מיובשות וגבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 93° ומסדרים מתלה באמצע.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מפזרים את הגבינה על תבנית אפייה מעוטרת בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים עד הגבינה נמסה ואת השמן מפריד ממנו, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
הסר את תבנית האפייה מהתנור והכתים את כל השמן מפני השטח של הגבינה עם מגבות נייר. החזירו את תבנית האפייה לתנור ואפו עד שהגבינה יבשה ופריכה לחלוטין, כ-2 שעות נוספות. בינתיים, לקפל 4 מגבות נייר חצי לאורכו ולמקם אותם על משטח עבודה.כאשר הגבינה מוכנה, מיד להעביר אותו מגבות נייר באמצעות מרית מתכת שטוחה. כתם כל שמן שנותר מפני השטח עם מגבות נייר נוספות. לשבור את הגבינה לחתיכות קטנות.עבודה בקבוצות, לטחון את חתיכות הגבינה במטחנת קפה או תבלינים עד צורות אבקה בסדר.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
מעבירים את האבקה לקערה בינונית, מוסיפים את שאר החומרים, ומקציפים לשלב; להפריש.עבור הזרעים: להגדיל את טמפרטורת התנור ל 191° ולשמור את המדף באמצע.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
מניחים את הזרעים והשמן בקערה גדולה ומערבבים עד שהזרעים מצופים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מעבירים לתבנית אפייה מעוטרת ומפיצים את הזרעים בשכבה זוגית. (שמור את הקערה - אתה לא צריך לשטוף אותו.) צלוי, ערבוב באמצע, עד הזרעים הם ריחניים ומתחילים חום, על 10 דקות בסך הכל.מיד להעביר את הזרעים לקערה השמורה. (שמור את תבנית האפייה-אין צורך לשטוף.)
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מוסיפים את אבקת גבינת הנאצ ' ו ומערבבים באופן שווה את הזרעים.החזירו את הזרעים המצופים לתבנית האפייה השמורה ופזרו אותם בשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
9
תן להם להתקרר לחלוטין, כ -30 דקות.
10
מגישים מיד או לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 5 ימים.