חבוש טארט טאטן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל קווינס טארט טאטן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לך מי קרח, מים, קינמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Quince Tarte Tatin, Quince Tarte Tatin עם קרם Chantilly, ו טארט טאטן בטעם תה (טארט טאטן Au Thé) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים תחילה 3 מרכיבים במעבד. באמצעות פניות on / off, לחתוך חמאה עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מערבבים 3 כפות מים קרח וחומץ בקערה קטנה; מוסיפים למעבד. להתמזג עד לגושים לחים טופס, הוספת מים קרח יותר על ידי כפית חופנים אם הבצק יבש. לאסוף בצק לכדור; לשטח לדיסק. לעטוף פלסטיק; לקרר לפחות 1 שעה. לעשות קדימה יכול להיעשות 1 יום קדימה. שמור בקירור. לרכך מעט בטמפרטורת החדר לפני מתגלגל החוצה.
ממלאים מחבת גדולה עם קוביות קרח; להפריש.
שלב הראשון 3 מרכיבים במחבת כבדה בקוטר 11 אינץ ' avenproof. מערבבים מעל חום בינוני עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני-גבוה; להרתיח עד קרמל הוא צבע ענבר עמוק, מדי פעם צחצוח למטה הצדדים של מחבת עם מברשת מאפה רטובה ומחבת מתערבלת, כ 8 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בחמאה וקינמון. מיד למקם מחבת עם קרמל על גבי קרח במחבת גדולה; לעמוד עד קרמל מוקשה, כ 30 דקות.
מתלה עמדה במרכז התנור; מחממים עד 204°. מסדרים פלחי חבושים בחוזקה יחד, מעוגלים צד למטה, במעגלים קונצנטריים על גבי קרמל במחבת. מלאו את המרכז בכל חלקי חבושים שבורים.
מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לסיבוב 12 1/2 אינץ'.
מניחים בצק על גבי quinces; לתחוב קצוות של בצק למטה סביב הצדדים של quinces. לעשות שלושה חתכים 2 אינץ ' ארוך במרכז הבצק כדי לאפשר קיטור לברוח במהלך האפייה.
מניחים מחבת על גיליון אפייה rimmed.
אופים עד quinces הם מכרז קרום הוא חום זהוב עמוק, על 1 שעה 15 דקות.
הסר מהתנור; תן מגניב 30 דקות.
מניחים מגש גדול על מחבת. באמצעות כפפות תנור, להחזיק מגש ומחבת בחוזקה יחד ולהפוך, המאפשר טארט להחליק החוצה על מגש. לארגן מחדש כל פלחי חבושים dislodged, במידת צורך.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.