חבילות פאייה סלמון בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 612 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %41 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. אם יש לכם שמן זית, פטרוזיליה קלה, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה יוצא מן הכלל. נסו פאייה סלמון בגריל חבילות רדיד, סלמון בגריל עם לימון, ו חבילות סלמון קריבי בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
1
להשרות זעפרן ב 2 כפיות מים חמים; להפריש 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
מים
2
כדי להפוך את מרינדה סלמון, בקערה קטנה, מערבבים בצל, שום, מיץ לימון, 2 כפות שמן, פפריקה, מלח ופלפל. ב 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה זכוכית, לארגן סלמון; מרינדה כפית על סלמון, הופך מעיל שווה. כיסוי; להכניס למקרר 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ לימון
מרינדה
פפריקה
שום
בצל
סלמון
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
קערה
3
חותכים 8 (18x12 אינץ') גיליונות של רדיד כבד. גריז עם הנותרים 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
4
הוסף מים למרק כדי למדוד כמות מים קרא על חבילת אורז עבור 8 מנות. הפוך 8 מנות אורז לפי ההוראות על החבילה, באמצעות מרק תערובת מים עבור המים.
מרכיבים שתצטרך
מרק
מים
אורז
5
בינתיים, לחתוך נקניקיות במחצית לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
נקניק
6
חותכים לרוחב לפרוסות דקות; מערבבים לאורז יחד עם עגבניות, פלפלים וחוטי זעפרן עם השריית נוזלים. השתמש במזלג לערבב מרכיבים זעפרן נפרד.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
פלפל
עגבנייה
אורז
7
תערובת 1 כוס אורז נדיבה תל על מרכז כל פיסת נייר. למעלה עם פילה סלמון 1, וטפטוף עם כפית של מרינדה. כפית כל המרינדה שנותרה על פילה. להעלות צדדים ארוכים של נייר יחד כך הקצוות נפגשים. חותם קצוות, ביצוע קפלים 1/2 אינץ חזק; לקפל שוב, המאפשר מקום למחזור חום והתרחבות. מקפלים צדדים אחרים לאטום.
מרכיבים שתצטרך
פילה סלמון
מרינדה
אורז
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
8
גז חום או גריל פחם.
ציוד שתשתמש בו
גריל
9
מניחים מנות על גריל על אש נמוכה, המאפשר מקום סביב מנות למחזור. כיסוי גריל; לבשל 10 דקות עבור סלמון כי הוא אטום עם מרכז ורוד עמוק, או על 15 דקות עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
סלמון
דגים
ציוד שתשתמש בו
גריל
10
שימו חבילות על צלחות. בזהירות להתפתח לסכל הרחק מהפנים.
ניתן לזווג סלמון עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פולי ג ' ונסון Carneros שרדונה. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 23 דולר.