חביצת ביצה אפויה
פודינג ביצה אפוי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 118 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו תמצית שקדים, סוכר חום בחוזקה, ביצים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 15%. נסו פודינג ביצים פורטוגזי, פודינג אפוי לשניים, ו פודינג אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חלב מעל חום בינוני-גבוה בסיר כבד עד 180 או עד בועות זעירות נוצרות סביב קצה. (לא להרתיח).
מערבבים ביצים וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות היטב עם מקציף חוט.
מוסיפים סוכרים; מכים היטב עם מקציף תיל. בהדרגה להוסיף חלב לתערובת ביצים פועם כל הזמן. מערבבים בתמציות.
כפית 1/2 תערובת ביצה כוס לתוך כל 8 (6 אונקיה) כוסות פודינג; מפזרים אגוז מוסקט.
מניחים 4 כוסות פודינג בכל אחד 2 (9 אינץ') cakepans עגול; להוסיף מים חמים לכל מחבת לעומק של 1 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 45 דקות או עד סט.
הסר custard כוסות מחבתות; מגניב לטמפרטורת החדר. מכסים בניילון נצמד; צ ' יל.