קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות1
ציון בריאות5
מגזין

חביתה בסגנון תאילנדי (Khai Jiao)

חביתה בסגנון תאילנדי (Khai Jiao)
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו רוטב דגים תאילנדי, מיץ ליים, קמח אורז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביצים חתן (ח 'אי לוק ח' ואי) מ ' אוכל תאילנדי פשוט, סו צ'אי ג' יאו (כופתאות ירקות), ו רצועות ביצים תאילנדיות (חביתה מגולגלת) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים ביצים, מיץ ליים או חומץ, רוטב דגים, מים, קמח אורז או קורנפלור בקערה בינונית. הכה עם מזלג עד מקציף. אם הקמח יוצר כמה גושים, לשבור כמה שיותר עם האצבעות.
מרכיבים שתצטרך
קמח אורזקמח אורז
רוטב דגיםרוטב דגים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים את שמן הירקות בסיר קטן או ווק עגול תחתון להגדיר על חום בינוני גבוה עד עישון קל. החזק את קערת הביצה על רגל אחת מעל המחבת ושופכים את תערובת הביצים לתוך השמן בבת אחת
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
3
תערובת הביצים מיד תתנפח. אל תפריעו לו. אחרי 20 שניות, תהפוך את החביתה. אין צורך לשמור את זה יפה ועגול; אנחנו רוצים קצוות סימטריים.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
תן לצד השני לבשל עוד 20 שניות.
5
הסר את החביתה מהמחבת ומגיש מיד.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי