חביתות בייקון-גריסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בייקון גריסים צ'יפס. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 4 גר' של חלבון, 18 גרם של שומן, וסך הכל 215 קלוריות. מתאים ל-35 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם חלב, פירורי לחם יפניים, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 4 שעות ו -40 דקות. מתכונים דומים: בייקון ודגנים, חריצי שיבולת שועל, ו שרימפס ודגנים.
הוראות
הכן גריסים על פי הוראות החבילה, באמצעות 4 כוסות חלב ו 1 כפית. מלח.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 5 דקות. מערבבים בגבינה וב -3 המרכיבים הבאים, ערבוב עד גבינה מותכת. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה מרובעת 8 אינץ ' משומנת קלות או מחבת, וצינה 4 עד 24 שעות.
רול גריסים לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים.
לטאטא יחד ביצים ו 1/4 כוס מים. טובלים כדורים בשטיפת ביצים, ומתגלגלים בפירורי לחם.
יוצקים שמן לעומק של 3 אינץ ' במחבת גדולה, כבדה; חום מעל חום בינוני-גבוה עד 35
מטגנים, בקבוצות, 3 עד 4 דקות או עד חום זהוב.
ניקוז על מגבות נייר. לשמור על כיסונים חמים על מתלה תיל במחבת בתנור 225 עד 30 דקות.
הפוך קדימה: להכין מתכון כמוכן דרך כיסוי צעד וצינה בשכבה אחת עד 4 שעות. פריי לפי ההוראות. אתה יכול גם להכין דרך שלב 2 להקפיא על תבנית אפייה במשך 30 דקות או עד המשרד.
העבר לשקית פלסטיק zip-top, להקפיא. מבשלים fritters קפוא כפי שהורה בשלב 3, הגדלת זמן הבישול ל 5 עד 6 דקות או עד הזהב ומרכזים מחוממים היטב.