חביתות קרפ מבפנים החוצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל חביתות קרפ מבפנים החוצה. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה סביב 19 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 282 קלוריות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. אם יש לכם קולבי-מונטריי גבינת ג'ק תערובת, פיקו דה גאלו, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חביתות עשו נכון ... כמעט, חביתות ספרדיות, ו חביתות צרפתיות.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 8 ramekins עם ספריי בישול. תניח בצד.
מקציפים מרכיבים קרפ עם מקציף עד משולב היטב.
מחבת קרפ ספריי או מחבת שטוחה גדולה עם ספריי בישול לפני ביצוע כל קרפ.
יוצקים על 1/4 גביע קרפ הבלילה על מחבת חמה; להפיץ הבלילה רזה ככל האפשר לתוך מעגל. הפעל לאחר 1 עד 2 דקות, או לאחר השחמה. לבשל 30 שניות יותר.
הסר קרפ מחום, ולמקם שכבות של נייר שעווה בין קרפים מוכנים עד כל 8 נעשו.
בקערה גדולה, לשלב מרכיבי חביתה. מתבלים במלח ופלפל לפי הצורך.
אחד בכל פעם, המקום הכין קרפים לתוך ramekins בצורה דומה כמו ביצוע קרום עוגה. להתקפל למקומו לפי הצורך.
יוצקים תערובת ביצה לתוך כל ramekin מלא קרפ.
מניחים ramekins על גיליון עוגיות.
אופים כ 20 דקות או עד ביצים יש נפוח מבושלים דרך.
מגניב מעט לפני התגלגלות ramekins.
מגישים חם, עקף עם פיקו דה גאלו נוסף גבינה מגוררת, אם תרצה.