חביתת ברוקולי עם סלט עגבניות
חביתת ברוקולי עם סלט עגבניות היא ללא גלוטן מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 506 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך עגבניות, חומץ יין, בצל ירוק, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו חביתה אפויה עם ברוקולי ועגבניות, סלט ברוקולי עגבניות, ו סלט עגבניות ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שים את הברוקולי בקערה בטוחה במיקרוגל ומפזרים 3 כפות מים. מכסים בניילון נצמד ומיקרוגל עד למכרז פריך, כ 4 דקות; ניקוז. בינתיים, לחמם את החמאה במחבת בינונית nonstick ovenproof מעל חום בינוני.
מוסיפים את האש בראונס ומתבלים קלות עם מלח ופלפל. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב, על 15 דקות.
לטאטא את הביצים, חלב, גבינה, 1/2 כפית מלח, ופלפל לטעום בקערה גדולה ומערבבים בברוקולי. מלטפים את תפוחי האדמה הקצוצים לשכבה זוגית, ואז שופכים את תערובת הביצה-ברוקולי על גבי.
מעבירים את המחבת לתנור ואופים עד החביתה הוא רק להגדיר, 15 עד 20 דקות.
לטאטא את שמן הזית, חומץ וחרדל בקערה.
מוסיפים את העגבניות והבצל הירוק וזורקים. מתבלים במלח ופלפל. הפוך את החביתה על צלחת וחתוך לתוך טריזים.