חביתת גרייר ונקניקיות אפויה
חביתת Gruyere ונקניקיות אפויה עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 321 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-15 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן קטוגני דיאט. גשו לסופר וקנו פלפל, בצל, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו חביתה שוויצרית ונקניקיות אפויות, חביתה עם מרווה מטוגנת וגרוייר, ו אספרגוס, Gruyere ו Tarragon סופליד חביתה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 425 מעלות F. חמאה קלה 8 על ידי 8 אינץ ' תבנית אפייה.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את הנקניק ומבשלים עד חום, כ 5 דקות. שים את המחבת בצד כדי להתקרר.
בקערה גדולה, לטאטא יחד את הביצים, חלב, מלח ופלפל, כדי לטעום, עד חלקה, על 20 שניות.
מוסיף את פלפל אדום, 1 כוס גבינת Gruyere ו 1/4 כוס פטרוזיליה. מערבבים בתערובת הבצל.
יוצקים את הבלילה למחבת מוכנה.
אופים במשך 20 עד 25 דקות או עד חום זהוב.
חותכים את החביתה האפויה לפלחי ומפזרים פטרוזיליה שנותרה לפני ההגשה.
הערה של קוק: כדי להפוך מנות בודדות, לחלק את הבלילה בין 4 חמאה 8-אונקיה ramekins.
אופים במשך 15 עד 18 דקות.