קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות6
מגזין

חביתת דנבר אפויה

חביתת דנבר אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתת דנבר אפוי. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 256 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, בצל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו חביתת דנבר אפויה, חביתת דנבר אפויה, ו חביתת דנבר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת אפייה עגולה 10 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ופלפל פעמון עד שהתרככו, כ 5 דקות. מערבבים בשר חזיר ולהמשיך לבשל עד מחומם דרך, 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
חמאהחמאה
בצלבצל
חםחם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מקציפים ביצים וחלב בקערה גדולה. מערבבים בגבינת צ ' דר ותערובת חזיר; מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גבינת צ ' דרגבינת צ ' דר
ביצהביצה
חלבחלב
חםחם
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
5
אופים בתנור שחומם מראש עד ביצים מושחמות ונפוחות, כ 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
מגישים חמים.