חביתת דנבר אפויה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חביתת דנבר אפוי. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, מתכון דל פחמימות, יש 256 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל טחון, בצל, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . נסו חביתת דנבר אפויה, חביתת דנבר אפויה, ו חביתת דנבר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת אפייה עגולה 10 אינץ'.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים בצל ופלפל פעמון עד שהתרככו, כ 5 דקות. מערבבים בשר חזיר ולהמשיך לבשל עד מחומם דרך, 5 דקות יותר.
מקציפים ביצים וחלב בקערה גדולה. מערבבים בגבינת צ ' דר ותערובת חזיר; מתבלים במלח ופלפל שחור.
יוצקים תערובת לתבנית אפייה מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד ביצים מושחמות ונפוחות, כ 25 דקות.