חביתת נקניק ותפוחי אדמה
חביתת נקניק ותפוחי אדמה דורשת בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו פריטטה תפוחי אדמה, ביצה ונקניק, פריטטה תפוחי אדמה, נקניק וקייל, ו חביתת נקניקיית תפוחי אדמה עם בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
ב10-ב. מחבת nonstick עמיד או מחבת ברזל יצוק מתובל היטב, שמן זית חום בינוני, להוסיף נקניק ו לטגן עד השחמה קלה, 7 עד 10 דקות.
להעביר נקניק עם כפית מחוררת מגבות נייר; הזמנת שמן במחבת.
להקציף יחד ביצים, חלב, עירית, מלח ופלפל. מערבבים בנקניק ותפוח אדמה. תניח בצד.
להביא מחבת לחום בינוני גבוה.
הוסף כרישה ו סאוט בשמן שמור עד מרכך, 1 עד 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מוסיפים תערובת ביצה ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות לערבב 1/2 כוס פונטינה ופרמזן. מבשלים בלי לערבב עד הקצוות של פריטטה נקבעים והמרכז הוא עדיין קצת רך, על 2 דקות (הקצוות צריכים להופיע המשרד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות; השכבה העליונה צריכה להופיע רטוב).
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פונטינה מעל ולהעביר מחבת לתנור שחומם מראש.
אופים עד הביצים להגדיר באופן מלא ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות. אם למעלה לא השחמה, פריטטה צלייה על 5 ב. מ אלמנט חימום, שמירה על דלת תנור פתוחה, עד מוזהב קל, על 1 דקה.
חותכים פריטטה לתוך טריזים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.