קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות8
ציון בריאות4
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חביתת נקניק ותפוחי אדמה

חביתת נקניק ותפוחי אדמה
חביתת נקניק ותפוחי אדמה דורשת בערך 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 260 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דל פחמימות, דיאט. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו חלב, מלח, עירית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו פריטטה תפוחי אדמה, ביצה ונקניק, פריטטה תפוחי אדמה, נקניק וקייל, ו חביתת נקניקיית תפוחי אדמה עם בייקון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 45
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ב10-ב. מחבת nonstick עמיד או מחבת ברזל יצוק מתובל היטב, שמן זית חום בינוני, להוסיף נקניק ו לטגן עד השחמה קלה, 7 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להעביר נקניק עם כפית מחוררת מגבות נייר; הזמנת שמן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
להקציף יחד ביצים, חלב, עירית, מלח ופלפל. מערבבים בנקניק ותפוח אדמה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
להביא מחבת לחום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף כרישה ו סאוט בשמן שמור עד מרכך, 1 עד 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים תערובת ביצה ומערבבים לשלב. מבשלים 1 דקה, ולאחר מכן בעדינות לערבב 1/2 כוס פונטינה ופרמזן. מבשלים בלי לערבב עד הקצוות של פריטטה נקבעים והמרכז הוא עדיין קצת רך, על 2 דקות (הקצוות צריכים להופיע המשרד כאשר פאן הוא מזועזע בעדינות; השכבה העליונה צריכה להופיע רטוב).
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מפזרים הנותרים 1/4 כוס פונטינה מעל ולהעביר מחבת לתנור שחומם מראש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
אופים עד הביצים להגדיר באופן מלא ואת החלק העליון הוא חום זהוב בהיר, 5 עד 7 דקות. אם למעלה לא השחמה, פריטטה צלייה על 5 ב. מ אלמנט חימום, שמירה על דלת תנור פתוחה, עד מוזהב קל, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
חותכים פריטטה לתוך טריזים.
11
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.