קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות6
מגזין

חביתת פטריות בר

חביתת פטריות בר
חביתת פטריות בר עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן צמחוני וקטוגני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מלח, פטריות, פטרוזיליה שטוחה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. עם כפית ציון של 32% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו חביתת פטריות אורז בר, חביתת הרים עם פטריות בר, ו סלט פראי עלייך: סלט פטריות בר עם טימין ולב של רומיין (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב הראשון 3 מרכיבים במחבת קטנה על חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה. מבשלים 3 דקות או עד שהמים מתאדים ופטריות רכות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הסר מהחום. מערבבים פטרוזיליה קצוצה, מיץ לימון, ו 1/8 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
ממיסים 1 1/2 כפיות חמאה במחבת 8 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מניחים 2 ביצים בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים 1/8 כפית מלח וקורטוב של פלפל, ערבוב עם מקצף עד ביצים הם מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
יוצקים תערובת ביצה למחבת, ומערבבים בזריזות עם מרית חסינת חום במשך כ 10 שניות או עד ביצה מתחילה להתעבות. משוך במהירות את הביצה השוקעת בצידי המחבת למרכז עם המרית, ומפנה את המחבת כדי לשפוך ביצה לא מבושלת לצדדים. המשך הליך זה במשך 10 עד 15 שניות או עד כמעט לא נשאר ביצה נוזלית.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
הסר מחבת מחום; לארגן חצי תערובת פטריות (כ 1/2 כפות) מעל חביתה במחבת. הפעל מרית סביב הקצוות ומתחת חביתה כדי לשחרר אותו מהמחבת. כדי לקפל את החביתה, להחזיק את ידית המחבת ביד אחת להטות את המחבת ממך. תן את הידית ברז חד עם היד השנייה שלך כך הקצה העליון של החביתה מתהפך, או לקפל את הקצה מעל עם מזלג. החלק את החביתה מהמחבת על צלחת, מגלגל אותו כפי שהוא מחליק, כך שהוא נוחת מקופל בשלושה עם התפר מתחת. הכנס את הצדדים של החביתה כדי לסדר את זה. חזור על ההליך עם הנותרים 1 1/2 כפיות חמאה, 2 ביצים, 1/8 כפית מלח, קורטוב של פלפל, ו 1/2 כפות תערובת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי