קושיקשה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות5
ציון בריאות13
מגזין

חביתת תפוחי אדמה ספרדית

חביתת תפוחי אדמה ספרדית
אם יש לכם מלח, ביצים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. נסו חביתת תפוחי אדמה ספרדית, Tortillan Espanola (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), ו חביתה ספרדית (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1/4 כוס השמן במחבת 8-או 9 אינץ ' ovenproof על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
להוסיף 1/3 של תפוחי אדמה; לכסות עם שכבות של 1/3 כל בצל ושום.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. חזור על שכבות 2 פעמים. לבשל 5 דקות. בעדינות להפוך תערובת תפוחי אדמה מעל; לבשל 5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
הסר תערובת תפוחי אדמה ממחבת; מקום במסננת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
ניקוז. מחבת לשטוף.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מטאטא Preheat. מקציפים ביצים בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
7
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה; מערבבים בעדינות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
8
בואו לעמוד 10 דקות.
9
חום נותר 1 כף. שמן באותו מחבת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להוסיף תערובת ביצה; להטות מחבת כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של מחבת. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 2 דקות, בעדינות הרמת חביתה מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק למחבת.
מרכיבים שתצטרך
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מקום מחבת 4 עד 6 סנטימטרים מחום. צלוי 10 דקות או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון משחימים קלות. לחתוך בעדינות סביב קצה כדי לשחרר חביתה מן המחבת; להחליק חביתה מתוך מחבת על צלחת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
חתוך לחתיכות בגודל ביס או ריבועים.
13
מגישים חמים עם קיסמים.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול