חביתת תפוחי אדמה ספרדית
אם יש לכם מלח, ביצים, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא לך על ידי Kraftrecipes.com. נסו חביתת תפוחי אדמה ספרדית, Tortillan Espanola (תפוח אדמה ספרדי "חביתה"), ו חביתה ספרדית (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1/4 כוס השמן במחבת 8-או 9 אינץ ' ovenproof על חום בינוני.
להוסיף 1/3 של תפוחי אדמה; לכסות עם שכבות של 1/3 כל בצל ושום.
מפזרים קלות עם מלח ופלפל. חזור על שכבות 2 פעמים. לבשל 5 דקות. בעדינות להפוך תערובת תפוחי אדמה מעל; לבשל 5 דקות נוספות.
הסר תערובת תפוחי אדמה ממחבת; מקום במסננת.
מטאטא Preheat. מקציפים ביצים בקערה גדולה.
מוסיפים תערובת תפוחי אדמה; מערבבים בעדינות.
חום נותר 1 כף. שמן באותו מחבת על חום בינוני.
להוסיף תערובת ביצה; להטות מחבת כדי לכסות באופן שווה את החלק התחתון של מחבת. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 2 דקות, בעדינות הרמת חביתה מדי פעם כדי למנוע ממנו דבק למחבת.
מקום מחבת 4 עד 6 סנטימטרים מחום. צלוי 10 דקות או עד שהמרכז מוגדר והחלק העליון משחימים קלות. לחתוך בעדינות סביב קצה כדי לשחרר חביתה מן המחבת; להחליק חביתה מתוך מחבת על צלחת.
חתוך לחתיכות בגודל ביס או ריבועים.